Kijktip: tweede seizoen van ‘Europe from Above’

Liefhebbers van mooie dronebeelden opgelet: National Geographic komt met een tweede serie afleveringen van ‘Europe from Above’ op de buis, te beginnen met een eerste aflevering over Frankrijk. In de volgende afleveringen zijn Griekenland, Turkije, Finland, Zweden en Hongarije aan de beurt. De serie is wekelijks te zien op de maandagavond, van 21:00 tot 22:00 uur.

Europa van boven

De eerste serie afleveringen van Europe from Above werden vanaf eind 2019 tot en met begin 2020 uitgezonden, eveneens op National Geographic. Toen konden we genieten van luchtopnamen van culturele en geografische bezienswaardigheden in Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In deel twee van de serie komen Frankrijk, Griekenland, Turkije, Finland, Zweden en Hongarije aan bod.

“Europe from Above gaat in verschillende landen de lucht in om Europa’s mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyperlapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om de veranderingen van een seizoen in seconden te visualiseren. We onthullen hoe traditie, techniek en natuurlijke wonderen dit epische continent hebben gevormd – een levendig portret van deze regio’s en de mensen die hun tradities in leven houden.”

National Geographic, Europe From Above 2, vanaf maandag 22/02 wekelijks te zien tussen 21:00-22:00

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken