SkyPixel en DJI roepen op tot inzendingen voor de 9e jaarlijkse foto- en videowedstrijd – DJI

7 november 2023 – DJI en SkyPixel, een van ’s werelds populairste online communities voor luchtfotografie en videografie, kondigen met trots de 9e jaarlijkse SkyPixel Photo & Video Contest aan (www.skypixel.com/contests/2023). De wedstrijd loopt van 7 november 2023 tot 2 februari 2024 en moedigt makers van dit jaar aan om hun creatieve grenzen te verleggen, doorbraken te bevorderen en nieuwe trends op het gebied van luchtfotografie en videografie te pionieren. Om de waarde van het creatieve proces te weerspiegelen, is het totale prijzenpakket ruim $200.000 waard.

“De kunst van visuele expressie draait om het verleggen van de grenzen van de geest en het koesteren van creatief denken”, zegt Nan Li, de Photo Director van Southern Weekly. Nu, in zijn 9e jaar, blijft de jaarlijkse SkyPixel Photo & Video Contest een venster tot boeiende momenten vastgelegd vanuit de lucht. Deze wedstrijd zal de nieuwsgierigheid aanwakkeren, de kunst van het beeldmateriaal opnieuw vormgeven en het publiek onderdompelen in de betoverende wereld van luchtfotografie.

Een wedstrijd gevormd door jou

De SkyPixel jaarlijkse foto- en videowedstrijd is een viering van de opmerkelijke verhalen die de kunst van het vastleggen van beelden hebben gevormd. Of ze nu vanaf vaste grond komen of door de lucht vliegen, deze verhalen belichamen de creatieve en gedurfde geest die het vakgebied definieert. In de loop van negen jaar heeft SkyPixel zijn gebruikers omarmd en ernaar gestreefd een wedstrijd vorm te geven die op authentieke wijze de wensen en ambities van de mondiale gemeenschap weerspiegelt. Deze inclusieve aanpak heeft een verbazingwekkende 260.000 inzendingen opgeleverd en wereldwijd meer dan een miljard views opgeleverd, waardoor het een platform is geworden waar uitzonderlijke werken en fotografen de erkenning krijgen die ze verdienen en waar meer mensen de aantrekkingskracht van luchtfotografie kunnen waarderen. De groei van het Skypixel-platform is een bewijs van het plezier van creatie, de verkenning van nieuwe trends en de vooruitgang van luchtfotografie.

De SkyPixel Foto- en Videowedstrijd van dit jaar brengt spannende veranderingen met zich mee die beloven de concurrentie naar een hoger niveau te tillen. Naast de hoofdcompetitie zijn er drie nieuwe maandelijkse competities geïntroduceerd, waarbij elke maand de nadruk ligt op een unieke categorie. In november ligt de nadruk op multi-brandpuntsafstand, in december worden FPV-beelden onder de aandacht gebracht en in januari wordt de nadruk gelegd op fotografie uit de hand. Inzendingen voor de maandelijkse competities kunnen ook meedoen aan de hoofdcompetitie, waar ze kunnen strijden voor zowel maandelijkse als algemene prijzen. Daarnaast is er een nieuwe creatieve categorie voor videomakers toegevoegd, waardoor deelnemers nog meer mogelijkheden krijgen om hun talenten te laten zien.

Toonaangevende juryleden

Een opmerkelijke verbetering dit jaar is de indrukwekkende jury in de categorieën foto en video. Op fotografiegebied zijn er doorgewinterde experts zoals Wen Huang, een World Press Photo-jurylid en Senior Editor, en Anne Farrar, Assistant Photography Chief Editor bij National Geographic, Nan Li, de Photo Director van Southern Weekly, en Daniel Kordan, een gerenommeerd landschapsfotograaf. fotograaf.

In de videocategorie bestaat de jury uit Michael Fitzmaurice, de Aerial Director of Photography van ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’, en Xiaoshi Zhao, bekend van zijn bekroonde werk aan ‘Forever Enthralled’. Bing Xi, een prominent figuur in de Chinese TVC-industrie, en de gevierde filmmaker Brandon Li completeren het panel.

Impactvolle prijzen

In een jaar vol opwinding presenteren SkyPixel en DJI met trots in totaal 79 prijzen met een totale waarde van meer dan $200.000. Winnaars van de Best Work-onderscheiding gaan naar huis met een Inspire 3 in de videocategorie en een Hasselblad X2D 100C in de fotocategorie. Elk van de prijzen is $ 20.000 en $ 14.000 waard. Bovendien worden ze ondertekend als een officiële SkyPixel Creator en ontvangen ze een prestigieuze trofee en een onderscheidingcertificaat ter ere van hun prestatie. Onze reeks andere prijzen omvat topaanbiedingen zoals de DJI Mavic 3 Pro, DJI Air 3, DJI Avata, Osmo Pocket 3, Osmo Action 4 en Osmo Mobile 6, waardoor getalenteerde deelnemers nog meer mogelijkheden krijgen om hun creativiteit uit te breiden.

Details van de 9e jaarlijkse foto- en videowedstrijd van SkyPixel

De fotowedstrijd bestaat uit vier categorieën:

De categorie Natuur – Een kracht van de natuur

Omarm de kracht en schoonheid van Moeder Natuur. Deel diepgaande momenten van de natuur die de grootsheid ervan samenvatten.

De categorie Architectuur – Schoonheid in design

Architectuur is het huwelijk van kunst en innovatie. Herdenk deze staaltjes design door de gebouwen en structuren te laten zien die creativiteit inspireren.

De portretcategorie – Portret in de lucht

Portretten hebben het unieke vermogen om het publiek te boeien als geen ander medium. Vereeuwig een moment en geef uw onderwerpen meer kracht met een portret dat hun essentie vastlegt.

De sportcategorie – meer dan een spel

Leg de opwindende wereld van de sport vast en laat de opwindende momenten en de diepgaande betekenis zien die jouw gekozen sport heeft in de levens van mensen.

Let op: Alle foto’s moeten met een drone zijn gemaakt en elke afbeelding moet minimaal 3 MB groot zijn met een resolutie van minimaal 300 dpi. EXIF-gegevens moeten worden bewaard.

De videowedstrijd bestaat uit vijf categorieën:

De categorie Natuur – Een kracht van de natuur

Deel momenten van diepgaande verbinding met de natuurlijke wereld en leg de adembenemende pracht ervan vast.

De categorie Stad – Stedelijke inspiratie

Ontdek hoe steden een transformerende invloed hebben op hun inwoners en perspectieven en gemeenschappen vormen.

De reiscategorie – Bestemmingen verkennen

Neem ons mee op een onvergetelijke reis, waarbij landschappen, mensen en jouw liefde voor reizen worden omgezet in boeiende visuele verhalen.

De sportcategorie – meer dan een spel

Leg de kracht, snelheid en schoonheid van sport vast en toon de competitieve geest om vooruit te komen.

Creatief – Doorbreek de mal

Zonder beperkingen op het onderwerp worden makers aangemoedigd om nieuwe benaderingen te verkennen op het gebied van creatieve concepten, verhaalstijlen en filmtechnieken.

Let op: alle ingezonden video’s moeten minimaal 30 seconden opnames met DJI-apparatuur bevatten.

Vlieg altijd voorzichtig, houd rekening met de vliegomgeving en volg te allen tijde de lokale regelgeving.

Inzendingsdetails

Startdatum indiening: 7 november 2023, 12:00 uur (UTC+8)

Einddatum indiening: 2 februari 2024, 23:59 (UTC+8)

Aankondiging van de prijs: 19 maart 2024, 12:00 uur (UTC+8)

Geïnteresseerde deelnemers kunnen de SkyPixel 9e jaarlijkse foto- en videowedstrijdwebsite bezoeken voor meer informatie over wedstrijdregels en richtlijnen: www.skypixel.com/contests/2023.

Over SkyPixel

SkyPixel, opgericht in 2014, is een toonaangevende wereldwijde community voor luchtfotografen en videografen. Het platform heeft meer dan 42 miljoen geregistreerde gebruikers en host duizenden luchtfoto’s en video’s die dagelijks over de hele wereld worden geüpload. In november 2022 organiseerde SkyPixel zijn 8e jaarlijkse luchtfoto- en videowedstrijd en ontving het meer dan 65.000 inzendingen uit 124 landen en regio’s. Voor meer informatie kunt u terecht op www.skypixel.com.

Over DJI

Sinds 2006 is DJI toonaangevend in de wereld met civiele drone-innovaties die individuen in staat hebben gesteld voor het eerst te vliegen, visionairs hun verbeelding in werkelijkheid hebben omgezet en professionals in staat hebben gesteld hun werk volledig te transformeren. Tegenwoordig draagt ​​DJI bij aan het bouwen van een betere wereld door voortdurend menselijke vooruitgang te bevorderen. Met een oplossingsgerichte mentaliteit en oprechte nieuwsgierigheid heeft DJI zijn ambities uitgebreid naar gebieden als landbouw, openbare veiligheid, landmeetkunde en kartering, en infrastructuurinspectie. In elke toepassing leveren DJI-producten ervaringen die op diepere manieren dan ooit tevoren waarde toevoegen aan levens over de hele wereld.

Bezoek onze:

Website: www.dji.com/global

Online winkel: winkel.dji.com

Facebook: www.facebook.com/DJI

Instagram: www.instagram.com/DJIGlobal

Twitter: www.twitter.com/DJIGlobal

LinkedIn: www.linkedin.com/company/dji

Abonneer je op ons YouTube-kanaal: www.youtube.com/DJI

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken