DJI Mavic 2 Battery Review: beste intelligente vluchtbatterij

Ben jij een DJI Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom drone-eigenaar. Als dat zo is, wil je deze Mavic 2 intelligente vliegbatterijen zeker eens bekijken en er nog een paar kopen om de totale vliegtijd van je drone te verlengen.

Hoewel zowel Mavic 2 Pro als Mavic 2 Zoom tot 31 minuten per batterijlading kunnen worden gevlogen voordat deze moet landen. Het hebben van een paar extra batterijen in je reiskoffer of rugzak komt altijd van pas als je ooit besluit om wat langer rond te hangen.

In deze diepgaande DJI Mavic 2 vliegaccu review ga ik het hebben over alles wat je moet weten voor deze intelligente vliegaccu. Aan het einde van het review-artikel kunt u een weloverwogen beslissing nemen om de DJI Mavic 2-vliegaccu te kopen. Dat gezegd hebbende, laten we de propellers aan het draaien krijgen en ontdekken waarom je nog een paar DJI Mavic 2-vliegbatterijen zou moeten kopen.

DJI Mavic 2-batterij: ontwerp- en bouwkwaliteit

Mijn eerste indruk van deze accu was het strakke design. Deze batterij heeft een aan / uit-knop die u kunt indrukken om via de statusindicator te controleren hoeveel batterijsap hij nog heeft. Onder de aan/uit-knop bevindt zich de batterijstatusindicator. Eén groene stip = 0-25%, twee groene stippen = 26% tot 50%, drie groene stippen = 51% tot 75% en tenslotte vier groene stippen = 76% tot 100%.

Dji Mavic 2 Flight Battery Review

Aan de zijkanten zit een snelsluiting die je bij elkaar moet houden bij het verwijderen van de DJI Mavic 2 drones. Een enkele Mavic 2 intelligente vliegaccu biedt tot 31 minuten vliegtijd. Deze batterij weegt alleen al 0,79 pond, wat ongeveer twee tot drie keer meer is in vergelijking met de DJI Mini 2-batterij – een van de lichtgewicht batterijen met 31 minuten vliegtijd die is ontworpen voor de DJI Mini 2-drone, een ultradraagbare quadcopter.

De DJI Mavic 2-batterij heeft een totale batterijcapaciteit van 3.850 mAh, wat voldoende vermogen biedt om aan de vliegprestaties en eisen van de drone te voldoen. Bovendien is er een ingebouwd intelligent batterijbeheersysteem dat controleert en ervoor zorgt dat de batterij een gezond stroomniveau levert. Waardoor je meer en minder op de batterij kunt genieten van het vliegen met de drone.

DJI Mavic 2-batterij: prestaties

In het volgende deel van onze diepgaande DJI Mavic 2-batterijbeoordeling gaan we het hebben over de prestaties van deze batterij. Verpakt met een batterijcapaciteit van 3.850 mAh, biedt de DJI Mavic 2 vliegbatterij tot 31 minuten vliegtijd. Dat is genoeg tijd om met gemak met je DJI Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom te vliegen.

Dji Mavic 2 Intelligent Flight Battery Review

De DJI Mavic 2 vliegaccu heeft ongeveer 2 tot 2,5 uur nodig om op te laden vanaf 20%. Daarnaast heeft deze batterij een werkbereik tussen -10° en 40°C – waardoor de DJI Mavic 2 drone-bezitters hun drone kunnen besturen bij extreem weer. Hoewel, bij koud weer met een temperatuur die onder de -10°C daalt, de prestaties afnemen omdat niet wordt voldaan aan de normale gebruiksvereisten. Aan de andere kant verhoogt het werken op of boven 50°C het risico op brand en explosiegevaar door oververhitting.

Wat de prestaties betreft, is de DJI Mavic 2 uitgerust met een intelligent batterijbeheersysteem dat de batterijstatus bijhoudt. Mocht er iets mis zijn met deze accu, dan zal de DJI Go 4 App je hiervan op de hoogte stellen. Een enkele DJI Mavic 2-batterij is goed voor 200 tot 250 vliegcycli voordat de energie-efficiëntie begint af te nemen.

DJI Mavic 2 Batterij Review: Conclusie

Voordat ik mijn diepgaande DJI Mavic 2 flight battery review afsluit. Het verlengen van je DJI Mavic 2 Pro / Mavic 2 Zoom vliegtijd is altijd erg belangrijk. Waar je ook heen gaat, het is geweldig om wat reserve intelligente vliegbatterijen in je reiskoffer of rugzak te hebben. Soms wil je misschien wat langer blijven om speciale momenten vast te leggen of om luchtvideo’s opnieuw te maken. Ik raad aan om minimaal twee tot drie DJI Mavic 2 intelligente vliegbatterijen aan te schaffen om de totale vliegtijd van je Mavic 2 drone op twee uur te brengen.

Dji Mavic 2 Batterij Review

Ik hoop dat je onze diepgaande DJI Mavic 2-batterijbeoordeling nuttig en informatief vindt. Als je vragen hebt over deze intelligente vliegaccu, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Bekijk ten slotte onze enorme selectie drones als je nieuwsgierig bent naar wat er daarbuiten is. Blijf op de hoogte van onlinedronekopen.nl voor meer drone-nieuws, deals, handleidingen en recensies. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken