Holy Stone HS720 en HS720E batterijtest: beste slimme batterij

De Holy Stone HS720 en Holy Stone HS720E zijn een van de beste grote drones op instapniveau, gebouwd voor beginners en recreatieve piloten op afstand. Aangezien beide hetzelfde type batterij gebruiken, is het belangrijk dat je de verschillen tussen deze twee drones kent.

Deze twee populaire Holy Stone-drones gebruiken de Holy Stone HS720- en HS720E-batterij om stroom te leveren. Wanneer je een van deze drones koopt, wordt er een batterij meegeleverd in het pakket. Als u echter van plan bent langer te vliegen, bijvoorbeeld een uur tot twee uur. Dan zul je zeker meer Holy Stone HS720 en HS720 batterijen moeten kopen om de totale vliegtijd te verlengen.

Dat gezegd hebbende, heb ik een diepgaande recensie samengesteld over de Holy Stone HS720- en HS720E-batterij om hierover in detail met u te delen. Aan het einde van de beoordeling kunt u een weloverwogen beslissing nemen om al dan niet extra batterijen te kopen. Laten we zonder verder oponthoud eens kijken wat de Holy Stone HS720 en HS720E batterij te bieden heeft voor uw drone.

Holy Stone HS720 en HS720E batterij: specificaties

Hieronder vindt u gedetailleerde specificaties voor de Holy Stone HS720- en HS720E-batterij:

Heilige Steen Hs720 Batterij

Specificaties:

 • Merk: Heilige Steen
 • Spanning: 7,4 volt
 • Batterijgewicht: 223 gram
 • Oplaadbaar: Ja
 • Batterijcapaciteit: 2.800mAh
 • Oplaadtijd: 5 tot 7 uur

Holy Stone HS720- en HS720E-batterij: bouw- en ontwerpkwaliteit

Eerst en vooral gaan we het hebben over de bouw- en ontwerpkwaliteit van deze intelligente vliegaccu. Zowel de Holy Stone HS720 als de HS720E maakt gebruik van een intelligente vliegaccu, een accu met ingebouwd slim batterijbeheersysteem (BMS). Het BMS bewaakt automatisch de batterijstatus en houdt het vermogensniveau onder controle, zodat u meer kunt genieten van het vliegen met de Holy Stone HS720- en HS720E-drones.

Holy Stone Hs720 Batterij Review

Deze batterij is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof dat bescherming biedt aan de interne componenten. Om de batterij te verwijderen, drukt u voorzichtig op de knop aan de onderkant (in dit geval bovenaan). De ruwe textuur aan beide zijden biedt extra gripondersteuning om te helpen bij het vervangen van de batterij. Deze batterij heeft een maximale capaciteit van 2.800mAh en een spanning van 7,4v.

De batterij van de Holy Stone HS720 en HS720E weegt 223 gram, wat overeenkomt met 0,49 lbs – bijna hetzelfde gewicht als een van de meest populaire DJI-drones: Mini 2-drone. Als het op vliegtijd aankomt, kan de Holy Stone HS720-drone maximaal 26 minuten worden gevlogen. Terwijl de Holy Stone HS720E drone een maximale vliegtijd van 23 minuten zal hebben met deze batterij.

Holy Stone HS720 en HS720E Batterij: Prestaties

In het volgende deel van onze diepgaande batterijbeoordeling gaan we het hebben over de prestaties van deze batterij. Om te weten hoe goed deze batterij presteert, is essentieel voor een rijke vliegervaring. Verpakt met een batterijcapaciteit van 2.800 mAh, brengt deze batterij tot 26 en 23 minuten vliegtijd voor respectievelijk Holy Stone HS720 en Holy Stone HS720E drones. Gewapend met 7,4 V levert hij voldoende spanning die krachtige motoren genereert voor snelheid en om eisen zoals camera’s, LED-verlichting en dergelijke aan te kunnen.

Holy Stone Hs720E Drone Batterij Review

Als het echter gaat om het opladen van de Holy Stone HS720- en HS720E-batterij, duurt het ongeveer 5 tot 7 uur om op te laden. Zo’n enkele vliegaccu is misschien niet genoeg voor je drone. Als u uw totale beschikbare vluchttijd wilt verhogen tot een uur of twee uur. Ik raad aan om minimaal 3 of 4 meer Holy Stone HS720 / HS720E-batterijen aan te schaffen om aan de minimale vliegtijd te voldoen.

Holy Stone HS720 en HS720E Batterij Review: Conclusie

Om onze diepgaande Holy Stone HS720 en HS720E batterij review af te sluiten, zullen sommigen van jullie misschien denken of het de moeite waard is om deze batterijen aan te schaffen ondanks de lange oplaadtijd. Omdat deze drone-batterijen tijd nodig hebben om op te laden, nemen veel professionele en recreatieve piloten op afstand minstens 4 batterijen mee (en in sommige gevallen 6 of 8 meer als ze commerciële vluchten doen).

Holy Stone Hs720E Batterij Review

Het hebben van een reserve Holy Stone HS720 / HS720E-batterij is altijd een goede zaak als u besluit wat langer te blijven. Ik hoop dat u onze uitgebreide batterijbeoordeling informatief en nuttig vindt. Als je vragen hebt over deze drone-batterij voor HS720 / HS720E, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken