DJI Mini 3 Pro getoond in video en foto’s. Bijna klaar voor release?

Onlangs is de DJI Mini 3 Pro opgedoken in een nieuwe video en verschillende foto’s online. Het biedt waarschijnlijk substantiële upgrades ten opzichte van de niet-Pro-variant, waaronder onder andere een grotere batterij en een sensor voor het vermijden van obstakels.

Dronemaker DJI heeft de naam veranderd van wat we zouden verwachten, namelijk DJI Mini 3, naar DJI Mini Pro. Wanneer je deze DJI mini-drone van dichterbij bekijkt, begrijp je waarom.

De naam DJI Mini Pro is prominent weergegeven op de linker voorarm van de drone.

DJI Mini 3 Pro heeft een 3-assige gimbal

Een van de belangrijkste veranderingen is dat de DJI Mini 3 Pro een 3-assige mechanische gimbal heeft voor jittervrije en vloeiende videobeelden. Een grote verbetering ten opzichte van de vorige twee versies die niet zo’n cardanische ophanging hadden.

De camera op de DJI Mini 3 Pro heeft een maximaal diafragma van f/1.7 voor betere prestaties bij weinig licht bij het maken van foto’s of het maken van luchtvideo’s.

De camera en gimbal zijn aan de linker- en rechterkant zeer goed beschermd door verlengstukken van de dronebody.

Boven de camera zit een uitsparing die aangeeft dat de camera van de DJI Mini 3 mogelijk ook omhoog kan kijken. Dit zorgt voor wat creatieve foto- en videohoeken maar maakt de drone ook geschikt voor inspectiewerk.

We verwachten dat zowel de foto- als video-opnamemogelijkheden van de DJI Mini 3 Pro aanzienlijk beter zullen zijn dan die van het uitgaande model.

Dronemaker Dji Heeft De Naam Veranderd Van Wat We Zouden Verwachten, Namelijk Dji Mini 3, Naar Dji Mini Pro. Wanneer Je Deze Dji Mini-Drone Van Dichterbij Bekijkt, Begrijp Je Waarom.

DJI Mini 3 Pro getoond in video en foto’s. Bijna klaar voor release?

Obstakelvermijdingssensoren op de DJI Mini 3 Pro

De DJI Mini 3 Pro heeft twee naar voren gerichte obstakelvermijdingssensoren om de dronepiloot te helpen uit de problemen te blijven. Dit is een primeur voor de DJI Mini-serie drones. Er zijn twee extra sensoren aan de onderkant om te helpen bij een nauwkeurige landing van de drone.

DJI Mini 3 Pro weegt nog geen 250 gram

Er is ook het gewicht van deze gelekte drone. Net als al zijn ‘Mini’-voorgangers weegt deze Mini 3 slechts 249 gram, waarmee hij onder de limiet van 250 gram zit die veel wetgevende instanties over de hele wereld hebben ingevoerd als het startgewicht waarop u uw drone bij de lokale vlucht moet registreren. autoriteiten.

Al met al is het echt indrukwekkend dat DJI in staat was om sensoren voor het vermijden van obstakels en een 3-assige cardanische ophanging aan zo’n kleine drone toe te voegen EN het gewicht onder de 250 gram te houden. Ik vraag me af waar de gewichtsbesparing vandaan komt.

De batterij is het zwaarste onderdeel van de drone. Als dat is waar de gewichtsbesparing vandaan komt, dan wordt hopelijk de vliegtijd niet te veel negatief beïnvloed. Ik denk dat we daar snel achter zullen komen.

Dronemaker Dji Heeft De Naam Veranderd Van Wat We Zouden Verwachten, Namelijk Dji Mini 3, Naar Dji Mini Pro. Wanneer Je Deze Dji Mini-Drone Van Dichterbij Bekijkt, Begrijp Je Waarom.

DJI Mini 3 Pro binnenkort uitgebracht?

De drone is op deze foto’s en video blijkbaar op 4 maart geactiveerd volgens DealsDrone, wat erop lijkt te duiden dat een lancering niet ver meer kan zijn.

Over de prijs gesproken, het blijft een raadsel of DJI al dan niet een duur prijskaartje op zich neemt of vasthoudt aan de instapprijzen.

We hebben nog niets gehoord van DJI maar het zou me niet verbazen als we de DJI Mini 3 Pro nog deze maand op de markt zien komen. Duimen!

Ben je enthousiast over de nog uit te brengen DJI Mini 3 Pro? Denk je dat DJI met deze iteratie maximaal heeft benut wat mogelijk is in de sub-250-gram? Welke functies zijn volgens jou het belangrijkst voor de DJI Mini 3 Pro? Zou je sensoren voor het vermijden van obstakels opofferen boven foto- en videokwaliteit? Ik weet dat ik het zou doen. Laat ons weten wat uw mening is in de reacties hieronder.

Bekijk in de tussentijd onze bestaande DJI-drone-reviews om je bezig te houden.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken