Dronereview: JJRC X18

Beginners en recreatieve piloten op afstand die op zoek zijn naar op GPS gebaseerde cameradrones, zullen zeker de nieuwste JJRC X18 quadcopter willen bekijken. Ben je van plan om een ​​van deze slimme camera drones aan te schaffen, zoek dan niet verder want je bent hier aan het juiste adres.

In mijn diepgaande JJRC X18 drone-recensie ga ik alles delen wat je moet weten over deze geweldige opvouwbare camera-drone. Van bouw- en ontwerpkwaliteit tot camerakwaliteit tot functies, u kunt aan het einde van de beoordeling een weloverwogen beslissing nemen. Natuurlijk zijn er zoveel drones om uit te kiezen, van Holy Stone HS720E tot Potensic Dreamer tot Mavic Mini. Maar als je liever binnen het budget blijft en een drone wilt om op te trainen. U bent in de juiste positie.

Ik heb de JJRC X18 drone-recensie samengesteld om je te begeleiden. Soms kopen kopers een product en krijgen er uiteindelijk spijt van. Dit wordt “Buyer’s Remorse” genoemd en dat komt omdat ze niet weten wat er in de doos zit. Daarom is onze JJRC X18-drone geassembleerd om u te helpen alles te leren wat u moet weten, zodat u vol vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen. Laten we zonder verder oponthoud kijken of de JJRC X18-drone de perfecte match voor jou is.

JJRC X18 Drone: Inhoud van de verpakking

In dit deel van onze JJRC X18 drone-recensie gaan we het hebben over wat er in het pakket zit. Het is belangrijk om te weten wat er in de doos zit, omdat je soms extra aankopen wilt doen, zoals een 32 GB micro SD-kaart om foto’s en video’s op te slaan. De JJRC X18 drone is een compleet pakket, wat betekent dat je hem direct uit de doos kunt vliegen.

Jjrc X18 Camera Drone Review

Hier is een lijst van wat er in de doos zit:

 • 1 x JJRC X18 GPS-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 1 x drone-batterij
 • 1 x reiskoffer
 • 1 x USB-oplaadkabel
 • 8 x propellers
 • 8 x schroeven
 • 1 x schroevendraaier
 • 2 x gebruikershandleidingen

JJRC X18 Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Op het eerste gezicht lijkt de JJRC X18-drone op een van deze populaire DJI Mavic-droneklonen. Dat is geweldig als je een fervent fan bent van DJI Mavic Series zoals de Mavic Air 2 en Mavic Pro. De kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt om de JJRC X18-drone te maken, is gemaakt van duurzaam ABS-kunststof. De schaal is dik genoeg om deze op GPS gebaseerde cameradrone uitzonderlijke bescherming te bieden tegen ruwe stoten en crashes.

Jjrc X18 Camera-Drone

Elke motorarm is opvouwbaar, met een afmeting van 6,30 x 4,13 x 2,44 inch in opgevouwen toestand. Bij het uitvouwen van de motorarmen, zal de JJRC X18-drone uitbreiden tot 10,83 x 10,94 x 2,44 inch. Deze camera-drone is ook uitgerust met borstelloze motoren die een hoge omwenteling per minuut leveren die een hogere vliegsnelheid bereikt voor maximale vliegprestaties.

Aan de voorkant zit de 2.7K camera. Ik vond het leuk hoe de JJRC X18-drone is ontworpen om modern te zijn. Het is zelfs zo beginnersvriendelijk dat je de drone kunt inschakelen door op de aan / uit-knop te drukken. Als u de batterij wilt vervangen, verwijdert u deze eenvoudig en plaatst u een nieuwe. Een enkele batterij biedt tot 25 minuten vliegtijd. Over het algemeen is de bouw- en ontwerpkwaliteit van de JJRC X18-drone solide.

JJRC X18 Drone: vliegprestaties

Een van de belangrijkste onderdelen in onze JJRC X18 drone review zijn de vliegprestaties. Wanneer u van plan bent een van deze slimme camera-drones te bemachtigen, wilt u weten hoe gemakkelijk het is om ermee te vliegen. Gelukkig is het super eenvoudig om met een JJRC X18 drone te vliegen dankzij de ingebouwde GPS-module. De integratie van GPS-modules elimineert de meeste handmatige vluchtbesturingen.

Jjrc X18-Drone

Wat betekent dat de JJRC X18-drone nauwkeurige positionering verkrijgt via communicatie met de satellieten. De stabiliteit is ook verder verbeterd via Optical Flow System dat automatisch het interne luchtdrukniveau detecteert en aanpast. Een enkele batterij biedt tot 25 minuten vliegtijd, wat heel behoorlijk is voor een op GPS gebaseerde camera-drone in deze prijsklasse – het verslaan van enkele populaire quadcopters zoals DEERC D15 en Contixo F30.

Zoals ik eerder al zei, is de JJRC X18-drone uitgerust met borstelloze motoren. De borstelloze motoren helpen veel met vliegprestaties omdat het meer voortstuwingskracht genereert waardoor de drone sneller kan vliegen en bestand is tegen windsnelheid 7. De borstelloze motoren gaan ook niet zo vaak kapot in vergelijking met borstelmotordrones zoals Potensic Elfin en Sanrock U52.

JJRC X18 Drone: camerakwaliteit

Als je ooit luchtfotograaf wilt worden, moet je ergens beginnen voordat je van plan bent een van deze premium drones te kopen, zoals de Mavic Mini en Mavic Air 2. Ik begon met de Eachine EX4 drone die leerde vliegen en de basis onder de knie kreeg van luchtopnamen. De JJRC X18-drone is een geweldige keuze voor luchtfotografie omdat hij is uitgerust met een resolutie van 2,7K HD-cameraresolutie. De meeste drones in deze prijsklasse kunnen alleen tot 1080P HD-resolutie vastleggen.

Jjrc X18 Gps Camera Drone Review

Dat maakt de JJRC X18 drone een zeer populaire camera quadcopter. Bovendien kun je de camera op afstand aanpassen dankzij de ingebouwde GPS-module. De camera heeft een brede lenshoek die vrijwel het meeste van wat je ziet op de realtime video vastlegt. De JJRC X18-drone kan 2,7K HD-foto’s maken. Maar als het gaat om het produceren van video’s, neemt het op in 1080P HD-resolutie. Voor het prijskaartje waar deze camera-drone voor gaat, is het zeker een goed begin.

JJRC X18 Drone: Functies

Onze JJRC X18 drone-review is niet voltooid zonder te praten over de functies die deze camera-drone te bieden heeft. Dankzij de ingebouwde GPS-module kan deze slimme camera-drone intelligente vliegmodi uitvoeren. Zet de drone aan om te volgen waar je ook gaat. Als je 360-gradenvideo’s wilt maken, selecteer je gewoon Orbit-modus en kies je een interessant object of persoon om een ​​360-gradenvideo uit te voeren.

Jjrc X18 Gps-Cameradrone

U kunt ook uw eigen vliegroute aanpassen met de Waypoint-modus. Om te beginnen raad ik aan om de JJRC X18-drone in Headless-modus te vliegen. Sommigen van jullie zijn misschien in de war door wat die modus betekent. De Headless-modus heroriënteert in feite de vluchtbesturing van drone naar afstandsbediening. Dus in plaats van te vliegen in de richting waarin de drone kijkt, vlieg je hem op basis van de richting waarin je de bewegingshendel van de afstandsbediening duwt.

Er is ook een snelheidsinstelling, zodat alle beginners en recreatieve piloten op afstand kunnen leren vliegen. Standaard staat de drone op langzaam. Als je je eenmaal op je gemak voelt, kun je het naar een hoger niveau tillen. De JJRC X18 drone is ook erg veilig dankzij Smart Return to Home en Precise Positioning. Er zijn zoveel functies te noemen, van het maken van luchtopnamen tot veiligheidsvluchtfuncties tot autonoom vliegen.

JJRC X18 Drone: conclusie

Ter afsluiting van onze JJRC X18 drone-recensie, denk ik dat dit absoluut een van de beste op GPS gebaseerde camera-drones op instapniveau is voor beginners. Als je mij zou vragen of je deze drone moet ophalen. Ik zou Ja zeggen. Dit is waarom: de JJRC X18-drone is de perfecte camera-drone op instapniveau die wordt geleverd met een vluchttijd tot 25 minuten, een verbazingwekkende afstand tot 500 meter op afstand en tal van functies om je bezig te houden.

Jjrc X18 Drone Review

Deze cameradrone is ook uitgerust met borstelloze motoren die uitzonderlijke vliegprestaties leveren, vooral bij lichte tot matige wind. Beginners en recreatieve piloten op afstand die op zoek zijn naar een slimme camera-drone die gemakkelijk te vliegen is, zullen absoluut dol zijn op de JJRC X18-drone. Ik raad deze camera-drone ten zeerste aan voor iedereen die er een wil kopen voor plezier of om te trainen.

Ik hoop dat je onze diepgaande JJRC X18 drone-review nuttig en informatief vond. Als je vragen hebt over deze camera-drone, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Bekijk zeker onze uitgebreide drone-tips over wat u wel en niet moet doen bij het besturen op afstand. Blijf op de hoogte voor meer drone-nieuws, gidsen, recensies en deals op onlinedronekopen.nl. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken