Potensic D60 Drone Review: Beste GPS Camera Drone onder €200

De Potensic D60 Drone Review is een hoogwaardige camera-drone met ingebouwde GPS-mogelijkheid. Ik heb een diepgaande Potensic D60 drone review samengesteld om je te begeleiden bij alles wat je moet weten over deze gloednieuwe quadcopter.

In tegenstelling tot deze opvouwbare camera-drones zoals Holy Stone HS720E en Mavic Mini, is de Potensic D60 een drone met vaste vleugels. Dat betekent dat de motorarmen vast zitten. Dus als je op zoek bent naar een drone met vaste motorarmen, dan is de Potensic D60 een geweldige quadcopter om te bekijken. Omdat drones steeds eenvoudiger, slimmer en compacter worden, zijn er niet veel quadcopters met vaste vleugels.

Of je nu deze drones bekijkt of van plan bent een van deze slimme cameradrones te kopen, we zullen de bouw- en ontwerpkwaliteit, camerakwaliteit en functies voor de Potensic D60-drone doornemen. Aan het einde van de beoordeling kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Dat gezegd hebbende, moet je de Potensic D60-drone kopen? Blijf bij ons om erachter te komen!

Potensic D60 Drone: Inhoud van de verpakking

Hier is een lijst van wat u in het pakket mag verwachten wanneer u een gloednieuwe Potensic D60-drone koopt.

Potensic D60 Camera Drone

Verpakkingsinhoud:

 • 1 x Potensic D60-drone
 • 1 x afstandsbediening
 • 2 x drone-batterijen
 • 1 x oplaadhub met kabel
 • 4 x propellers
 • 1 x Gebruikershandleiding

Ik raad aan om bij deze drone een microSD-kaart van 32 GB aan te schaffen als je foto’s wilt opslaan en video’s wilt opnemen. De microSD-kaart is niet inbegrepen in het pakket.

Potensic D60 Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Mijn eerste indruk met de Potensic D60-drone was hoe vergelijkbaar het ontwerp eruitziet als een uitgevouwen DJI Mavic Air. Het wordt geleverd met een gitwitte coating aan de bovenkant, met de rest van het lichaam in een zwarte coating. Elke motorarm is vast, niet opvouwbaar en deze drone is uitgerust met borstelloze motoren. Een van de grootste voordelen van drones met een borstelloze motor is dat ze niet zo vaak kapot gaan. Bovendien zorgen deze motoren voor een veel hogere omwenteling per minuut (RPM) voor betere vliegprestaties.

Potensische D60-Drone

De kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt om deze quadcopter te maken, is gemaakt van dik, duurzaam ABS-plastic. Dit helpt enorm omdat het ervoor zorgt dat de drone goed beschermd is tegen ruwe stoten en crashes. Wat vooral belangrijk is voor beginners die voor het eerst gaan vliegen. De camera bevindt zich aan de voorkant en beschikt over 1080P HD-resolutiemogelijkheden om foto’s te maken en video’s op te nemen.

De batterij bevindt zich aan de achterkant. Een enkele batterij biedt tot 20 minuten vliegtijd, wat behoorlijk indrukwekkend is voor een op GPS gebaseerde camera-drone. Zoals eerder vermeld, zit er in het pakket een extra vliegaccu. Dat brengt de totale vliegtijd op een verbluffende 40 minuten voor de Potensic D60-drone. Als het gaat om visueel spotten, is deze camera-drone uitgerust met LED-verlichting om te helpen tijdens de dag- en nachtvluchten.

Potensic D60 Drone: vliegprestaties

In het volgende deel van de diepgaande Potensic D60 drone review gaan we het hebben over de vliegprestaties van deze camera-drone. Weten hoe goed een slimme camera-drone presteert, is een van de belangrijkste onderdelen als het gaat om winkelen voor de juiste quadcopter. De Potensic D60-drone is uitgerust met een ingebouwde GPS-module die communiceert met de satellieten om nauwkeurige positionering te verkrijgen.

Potensic D60 Camera Drone Review

Bovendien maakt de Potensic D60-drone gebruik van een optisch stroomsysteem dat automatisch het interne luchtdrukniveau dienovereenkomstig aanpast om de stabiliteit te behouden. Wat betekent dat deze twee functies alle, zo niet de meeste handmatige stabiliteitscontroles elimineren. Dit maakt het voor beginners en beginners supergemakkelijk om de Potensic D60-drone met absolute gratie en gemoedsrust te besturen.

Als het gaat om buiten vliegen, beschikt de Potensic D60-drone over indrukwekkende vliegmogelijkheden. Dankzij borstelloze motoren die een hoog toerental per minuut genereren, is hij met gemak bestand tegen lichte tot matige wind. Wat de prestaties betreft, is de Potensic D60-drone een eenvoudige drone die gemakkelijk genoeg is voor een beginner zonder eerdere vliegervaring om gemakkelijk te vliegen.

Potensic D60-drone: camerakwaliteit

Alle luchtfotografen moeten ergens beginnen. Als je een drone wilt met een ingebouwde camera, zodat je foto’s kunt maken en video’s kunt opnemen. Maar je wilt een drone die betaalbaar is en je leert vliegen. Dan is de Potensic D60 drone een goede keuze om mee te beginnen. In feite is deze quadcopter een uitstekende trainingsdrone voordat je Mavic Air 2 of Mavic Mini koopt.

Potensic D60 Smart Camera Drone Review

De Potensic D60-drone is uitgerust met een 1080P HD-camera. Het is in staat om foto’s vast te leggen met een resolutie van 1920 x 1080. Bovendien kan het video’s opnemen tot 1080P HD-resolutie met 30 frames per seconde. Dankzij de ingebouwde GPS-module pas je het cameraperspectief op afstand tot 90 graden aan. Dit geeft je het voordeel om te zien in de richting die je wilt in vergelijking met speelgoeddrones zoals Sanrock U52 en Potensic Elfin.

De licht- en kleurkwaliteit op de Potensic D60 drone is in orde. Het doet goed werk om details zoveel mogelijk vast te leggen. Maar als je serieus de beste camerakwaliteit wilt hebben, wil je misschien de DEERC D15 of Xiaomi FIMI X8SE drone bekijken en het zelf zien.

Potensic D60 Drone: afstandsbediening

In het volgende deel van onze diepgaande Potensic D60 drone review gaan we het hebben over de afstandsbediening. Op het eerste gezicht lijkt de kwaliteit en het professionele niveau van de Potensic D60-afstandsbediening goed gemaakt te zijn. Deze zender is ontworpen voor beginners en recreatieve piloten op afstand. De afstandsbediening is voorzien van een gitzwarte coating met het merklogo van de drone in het midden in reliëf.

Potensic D60-Afstandsbediening

Persoonlijk hou ik van de Potensic D60-zender omdat deze heel eenvoudig en duidelijk is. Het beschikt over twee stuurknuppels die worden gebruikt om de drone te navigeren. De rechter stuurknuppel wordt gebruikt om de beweging van de drone en de richting waarin je hem wilt vliegen te besturen. De linker stuurknuppel wordt gebruikt om de hoogte aan te passen en de drone te roteren.

Op het onderste niveau wordt geleverd met de Smart Return to Home-knop. Wanneer u met de drone vliegt en deze wilt oproepen, drukt u eenvoudig op de Smart Return to Home-knop. Als je je pilootvaardigheden wilt uitdagen, kun je het vasthouden van hoogte uitschakelen om de echte racestijl te ervaren waartoe de Potensic D60-drone in staat is. Ten slotte kunt u uw persoonlijke smartphone op de bovenkant van de houder monteren. Achter de afstandsbediening zitten antennes die zorgen voor een externe verbinding met de drone. Druk op de knoppen aan de bovenkant van de schouder om foto’s en video’s vast te leggen.

Potensic D60 Drone: Kenmerken

De test van de Potensic D60-drone is niet voltooid zonder te praten over enkele van de functies die deze quadcopter naar voren brengt. Op het eerste gezicht lijkt de Potensic D60-drone niet zoveel te bieden. Maar geloof het of niet, het zit boordevol functies. Dankzij de ingebouwde GPS-module kan de Potensic D60-drone intelligente vluchtmodi uitvoeren, zoals Orbit-modus, Follow Me-modus en zelfs Waypoint-modus aanpassen.

Potensic D60 Smart Camera Drone

De Potensic D60 drone is ook zeer veilig om te vliegen dankzij een aantal ingebouwde vluchtfuncties zoals een laag vermogen alarm en buiten bereik alarm. U kunt deze camera-drone ook volgen met behulp van de GPS-locatie op de kaart op uw smartphone. Mocht je deze cameradrone ooit uit het oog verliezen, maak je daar dan geen zorgen over. Druk gewoon op de Smart Return to Home-knop en de drone vliegt terug naar het Home Point.

De Potensic D60 drone is zeer beginnersvriendelijk. In feite is het uitgerust met Headless Mode, die de vluchtbesturingen heroriënteert van drone naar afstandsbediening. Het heeft ook een functie voor het vasthouden van de hoogte die de drone tijdens de vlucht waterpas houdt, ongeacht de hoogteveranderingen. Als u een meer uitdagende vlucht wilt hebben, kunt u het vasthouden van hoogte uitschakelen.

Potensic D60 Review: Conclusie

Ik raad de Potensic D60-drone ten zeerste aan, omdat het een van de weinige slimme camera-drones is die vol zit met tonnen vliegtijd (20 minuten per batterij) en voldoende afstand van de afstandsbediening heeft om rond te vliegen. Deze op GPS gebaseerde camera-drone levert uitstekend werk bij het leveren van uitzonderlijke vliegprestaties. Bovendien legt het naadloos foto’s vast en neemt het gemakkelijk video’s op.

Potensic D60 Drone Review

Of je nu een beginner bent of een recreatieve piloot op afstand die op zoek is naar een gemakkelijke drone om mee te beginnen. De Potensic D60-drone staat zeker op onze toplijst dankzij GPS-integratie en Optical Flow System. Iedereen die op zoek is naar een drone om te leren vliegen en de basis van luchtfotografie onder de knie te krijgen, zal absoluut dol zijn op deze camera-drone.

Ik hoop dat je onze diepgaande Potensic D60 drone-review nuttig en informatief vond. Als je vragen hebt over deze camera-drone, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Blijf op de hoogte voor meer drone-nieuws, recensies, handleidingen en deals op onlinedronekopen.nl. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken