Dronereview: Syma X500

Als je erover denkt om een ​​van deze slimme camera-drones aan te schaffen, dan ben je hier aan het juiste adres. Want in mijn Syma X500 drone review ga ik je door alle details leiden die je moet weten over deze camera drone. Omdat drones steeds populairder worden, vooral mid-range quadcopters zoals Holy Stone HS720E, Eachine EX4 en DEERC D15.

Beginners en recreatieve piloten op afstand ontdekken dat het gemakkelijk is om een ​​slimme camera-drone zoals de Syma X500 quadcopter te besturen. In feite maakt een op GPS gebaseerde drone de hele vliegervaring absoluut windstil en eenvoudig. Een beginner zonder voorafgaande luchtvaartervaring zal gemakkelijk leren vliegen met een vogel. Daarom heb ik een diepgaande Syma X500 drone-review gemaakt om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Syma is een van de oudste dronefabrikanten en ze hebben drones van hoge kwaliteit gemaakt. Het is dus niet verwonderlijk dat ze onlangs een gloednieuwe opvouwbare camera-drone hebben gelanceerd die eruitziet als een DJI Mavic Air 2-kloon, de Syma X500-drone. Blijf bij ons om erachter te komen of dit de beste slimme camera-drone voor jou is.

Syma X500 Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat je een van deze drones koopt, komt eerst wat eerst. U moet weten wat er in het pakket zit. Soms moet u extra dingen kopen, zoals extra batterijen en dergelijke. Gelukkig is de Syma X500-drone een compleet pakket, wat betekent dat je hem direct uit de doos kunt vliegen. Plus in de doos zijn er twee batterijen die de totale vliegtijd verdubbelen. Het enige dat ik ten zeerste aanbeveel om samen met de Syma X500-drone te kopen, is een micro-SD-kaart van 64 GB.

Syma X500 Smart Camera Drone Review

Hier is een lijst van wat er in het pakket zit:

 • 1 x Syma X500-drone
 • 1 x zender
 • 2 x drone-batterijen
 • 1 x draagtas
 • 1 x USB-oplaadkabel voor drone
 • 1 x USB-oplaadkabel voor zender
 • 4 x reserveschroef
 • 1 x schroevendraaier

Syma X500 Drone: bouw- en ontwerpkwaliteit

Op het eerste gezicht lijkt de Syma X500-drone op een DJI Mavic Pro-kloon. Het heeft een soortgelijk ontwerp en carrosserieframe dat duurzaam en dik ABS-plastic omvat dat superieure bescherming biedt tegen ruwe stoten en crashes. De motorarmen zijn inklapbaar, wat de totale lichaamsafmetingen vergroot tot 14,17 x 11,81 x 2,76 inch met propellerbeschermers. De propellers zijn ook opvouwbaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van aerofoil-technologie en het is super eenvoudig om de beschadigde propellers te vervangen.

Syma X500 Slimme Camera-Drone

Een ding dat ik het leukst vond aan de Syma X500-drone, is hoe modern en modulair het ontwerp is. U kunt de drone bijvoorbeeld inschakelen door simpelweg op de knop te drukken en deze 3 seconden vast te houden. Vervolgens ziet u de batterij-LED-lampjes aangaan. De status van de batterij-indicator geeft ook aan hoeveel sap er nog in de batterij zit. Wat altijd leuk is om te weten.

Een enkele batterij biedt tot 26 minuten vliegtijd. Tegen het prijskaartje waar de Syma X500-drone voor gaat, dat is zeker heel veel van vliegtijd. In feite versloeg deze drone gemakkelijk enkele van de populaire quadcopters zoals de Contixo F30 en Tomzon D30. Als u op zoek bent naar een drone met een lange vliegtijd, dan is de Syma X500-drone een zeer goede keuze. Daarnaast is de Syma X500 drone uitgerust met een 4K UHD camera die aan de voorkant zit. Over het algemeen is de bouw- en ontwerpkwaliteit van deze drone solide.

Syma X500 Drone: vliegprestaties

In het volgende deel van onze Syma X500 drone review gaan we het hebben over de vliegprestaties van deze drone. Als het gaat om winkelen voor een van deze drones, wil je weten hoe gemakkelijk het is om ermee te vliegen. Ook voor beginners, wil je weten of ze een goede artiest zijn of niet. Over het algemeen zijn drones met slimme camera’s zoals de Syma X500-drone uitgerust met ingebouwde GPS-modules die de meeste handmatige vluchtcontroles elimineren.

Syma X500 Cameradrone

Omdat de Syma X500-drone nauwkeurige positionering kan behouden dankzij de GPS-module en het Optical Flow-systeem. Het vliegen met deze drone is absoluut eenvoudig, nauwkeurig en gemakkelijk dat een beginner kan leren vliegen, ongeacht zijn vliegervaring. Het enige nadeel is dat de Syma X500 drone niet is uitgerust met borstelloze motoren. Dat is echter ter compensatie van een langere vliegtijd en een gemodulariseerde batterij die is ontworpen om effectiever vermogen te leveren voor betere vliegprestaties.

Deze slimme camera-drone weegt ongeveer 206 gram, waardoor hij behoorlijk sterk presteert tegen lichte en matige wind. Daarnaast heeft de Syma X500 drone een maximaal vliegbereik tot 350 meter. Dat geeft je voldoende luchtruim om de drone rond te vliegen en maximaal plezier te beleven dankzij de ongelooflijke mogelijkheden op afstand.

Syma X500 Drone: camerakwaliteit

Alle luchtfotografen beginnen ergens. Voor mij begon ik met een Sanrock U52-drone, een speelgoedquadcopter met een ingebouwde camera. Het heeft geen GPS-mogelijkheid die de Syma X500-drone heeft. Als je echter wilt leren luchtfotograaf te worden, is dit een goede drone om mee te beginnen voordat je van plan bent een van deze premium drones te kopen, zoals Mavic Mini, Xiaomi FIMI X8SE of Mavic Air 2.

Syma X500 Speelgoed Drone Beoordeling

De camerakwaliteit van de Syma X500 drone is uitgerust met een 4K UHD camera. Het kan gemakkelijk 4K UHD-foto’s maken dankzij de ingebouwde elektronische beeldstabilisatie. Hoewel, het is gemakkelijk om enthousiast te zijn over het feit dat deze drone 4K UHD-cameramogelijkheden heeft. Ik wil er wel op wijzen dat de Syma X500-drone video’s kan opnemen, maar alleen in 1080P HD-resolutiekwaliteit.

Dat is eigenlijk helemaal niet erg want dat is de verwachte camerakwaliteit voor een drone in deze prijsklasse. Beginners en recreatieve piloten op afstand kunnen ook de richting van de camera op afstand aanpassen, dankzij de ingebouwde GPS-module. Het niveau van camerakwaliteit dat de Syma X500-drone naar de tafel brengt, is behoorlijk. Het is een geweldige drone om de basis van luchtfotografie onder de knie te krijgen.

Syma X500 Drone: Functies

In het volgende gedeelte van onze Syma X500 drone-recensie gaan we de functies delen die deze quadcopter te bieden heeft. Op het eerste gezicht is deze camera-drone compact, draagbaar en klein, wat niet lijkt alsof hij veel te bieden heeft. Maar naarmate drones evolueren, worden ze kleiner en slimmer. Wat betekent dat de Syma X500-drone eigenlijk vol zit met tal van functies die je nog vele uren bezig zullen houden.

Dankzij GPS-integratie kan de Syma X500-drone intelligente vliegmodi uitvoeren. Zet deze drone op volg waar je ook gaat met Volg mij-modus. Als u 360-graden video’s wilt maken, selecteert u gewoon Orbit-modus en kies een object dat u wilt vastleggen. Je kunt deze camera-drone ook besturen met een afstandsbediening, smartphone of Gebaarmodus.

Syma X500 Speelgoeddrone

Als het je eerste keer is dat je met een drone vliegt, wordt de Syma X500-drone geleverd met een snelheidsinstelling. Standaard staat deze drone op lage snelheid zodat je het touw kunt leren. Zodra je de basis onder de knie hebt, kun je de snelheidsinstelling aanpassen om volledige kracht te ervaren. Deze opvouwbare quadcopter is ook slim genoeg om naar huis terug te keren als je hem ooit uit het oog verliest. Om terug te roepen, drukt u gewoon op Smart Return to Home en het zal enkele meters omhoog vliegen en vervolgens in een rechte rechte lijn naar het thuispunt.

Ten slotte heeft de afstandsbediening helemaal geen AA-batterijen nodig. In feite kunt u de afstandsbediening gewoon opladen op dezelfde manier waarop u drone-batterijen oplaadt. Dit brengt de Syma X500-drone naar een geheel nieuw niveau van functies en flexibiliteit. Als u toegang wilt tot meer functies, zoals het maken van foto’s en het opnemen van video’s, plaatst u eenvoudig uw smartphone in de houder van de afstandsbediening.

Syma X500 Drone: afstandsbediening

Ten slotte gaan we het hebben over de afstandsbediening die de Syma X500-drone gebruikt. Mijn eerste indruk van de Syma X500 zender is dat deze is gemaakt van hoogwaardig ABS-kunststof. Die zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en is voorzien van ingebouwde opvouwbare handgrepen voor extra ondersteuning. Tegelijkertijd wordt de Syma X500-zender geleverd met een houder waarop u uw smartphone kunt plaatsen.

Syma X500 Afstandsbediening

Persoonlijk vond ik het leuk hoe Syma een afstandsbediening ontwierp voor beginners en recreatieve piloten op afstand. De Syma X500-zender is ook opvouwbaar en compact, waardoor hij supergemakkelijk is op te vouwen en overal mee naartoe te nemen. De gebruikersinterface van de afstandsbediening is eenvoudig genoeg en heeft niet veel knoppen. Dat maakt het voor beginners supergemakkelijk om met de drone te vliegen zonder al te veel tijd te hoeven besteden aan het leren van elke knop op de afstandsbediening.

Beide stuurknuppels worden gebruikt om de vliegrichting van de drone te besturen, inclusief hoogte-hoogteniveau en om de drone te draaien. De knoppen op de afstandsbediening zijn vluchtfuncties. Ze bieden je snel tikken om Smart Return to Home, Altitude Mode en zelfs Headless Mode uit te voeren. Over het algemeen is de afstandsbediening solide, maar behoudt hij een simplistische focus.

Syma X500 Review: Conclusie

Voordat ik mijn diepgaande Syma X500 drone-review afrond, stel je jezelf misschien een vraag: moet ik deze slimme camera-drone kopen? Als je mij die vraag zou stellen, zou ik ja zeggen. De Syma X500-drone is een eenvoudige, betaalbare opvouwbare camera-drone die wordt geleverd met tal van functies. Intelligente vliegmodi, veiligheidsvluchtfuncties en een compact ontwerp maken het tot een van de meest afgeronde cameradrones op instapniveau voor beginners en recreatieve piloten op afstand.

Syma X500 Drone Review

Met een enkele batterij die een serieuze vliegtijd tot 26 minuten en een maximale afstandsbedieningsafstand tot 350 meter biedt. Het is gemakkelijk in te zien waarom de Syma X500-drone een van de meest populaire DJI Mavic-drones voor beginners is. Als je op zoek bent naar een drone om te leren vliegen en om de basis van luchtfotografie onder de knie te krijgen, dan is dit een goede quadcopter om mee te beginnen.

Ik hoop dat je onze diepgaande Syma X500 drone-review nuttig en informatief vond. Als je vragen hebt over deze opvouwbare slimme camera-drone, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder. Ten slotte, als je een nieuwe dronepiloot bent, bekijk dan zeker onze enorme drone-tips met do’s en don’ts. Blijf op de hoogte voor meer drone-nieuws, recensies en handleidingen over onlinedronekopen.nl. Veel plezier met vliegen en vlieg slim!

Tags:

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken