AirWorks 2020 wordt virtueel

We zijn erg verheugd om dat aan te kondigen AirWorks 2020, DJI’s jaarlijkse bijeenkomst van de commerciële drone-industrie, wordt een digitaal evenement. Bereid je voor om af te stemmen op 25-28 augustus 2020.

AirWorks is een toonaangevend evenement geworden waar experts uit de industrie en ervaren piloten samenkomen om de toekomst van commerciële drone-technologie vooruit te helpen. Hoewel we het jammer vinden dat we elkaar niet persoonlijk kunnen ontmoeten, zijn we enorm enthousiast over de kansen die online verzamelen biedt.

Er zit veel planning en werk achter het transformeren van een enorme drone-conventie in een digitaal evenement, en we werken nog aan enkele details, maar dit is wat je moet weten over een virtuele AirWorks:

Dezelfde hoge normen

Met dit nieuwe volledig digitale formaat levert AirWorks hoogwaardige inhoud, waaronder: keynotes, breakout-sessies, panelen, en netwerkmogelijkheden die aanwezigen uit het commerciële drone-ecosysteem zijn gaan verwachten.

Aanzienlijk goedkopere tickets

Het nieuwe virtuele formaat zal tegen aanzienlijk lagere kosten beschikbaar zijn en stelt deelnemers van over de hele wereld, die anders misschien niet naar Los Angeles zouden kunnen reizen, toe om deel te nemen en contact te maken met de grotere commerciële drone-gemeenschap. We weten dat het onredelijk is om bezoekers te vragen het origineel te betalen $ 749 ticketprijs voor een digitaal evenement.

Met een korting van ~85% op de oorspronkelijke prijs, geven reguliere tickets volledige toegang tot alle programma’s bij AirWorks
Ticket Early Bird2 Beschikbaar voor een periode van een maand tussen 9 juni en 8 juli. Daarna zullen de tickets terug naar de volle prijs gaan.
Flash-Ticketverkoop Slechts één dag, op 8 juni, vanaf 8:00 uur PDT, bieden we een flash-sale aan (beperkt tot de eerste 500 personen)

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Airworks-Tickets Kopen


Veelgestelde vragen over AirWorks Virtual

Q: Hoe meld ik me aan en doe ik mee?
A: U kunt zich inschrijven op: https://www.djiairworks.us/2020 op de startpagina onder ‘Registratie’. Op het moment van het evenement wordt het e-mailadres dat u gebruikt om u te registreren en een ticket te kopen, gebruikt om rechtstreeks toegang te krijgen tot de livestreams en opnames die op AirWorks 2020 worden aangeboden via https://www.djiairworks.us/2020. Wanneer u voor het eerst naar de AirWorks-website gaat om af te stemmen op een live-evenement, wordt u gevraagd uw e-mailadres in te voeren (het adres waarmee u zich hebt geregistreerd). Bij het invoeren van uw e-mailadres wordt er een magische link naar uw e-mailadres gestuurd om te klikken en te bevestigen dat u het echt bent. Zodra u daarop klikt, bent u ingelogd en kunt u elke stream bekijken zodra deze begint.

Q: Wanneer is AirWorks Virtual?
A: De data voor het evenement zijn 25-28 augustus 2020.

Q: In welke tijdzone worden sessies uitgezonden?
A: Het evenement wordt geoptimaliseerd voor tijdzones in Noord-Amerika, van de west- tot oostkust.

Q: Als ik een livesessie mis, heb ik dan toegang tot opnames van breakouts en andere sessies?
A: Ja, je ticket geeft je toegang tot live sessies en hun opnames tot een jaar na het evenement.

Q: Hoe communiceer ik met andere aanwezigen en DJI-medewerkers?
A: Er is livechat en Q&A voor elke breakout, een chatroom voor discussies en netwerken, en mogelijkheden om prijzen te winnen via QR-codes.

Q: Zijn er live Q&A-sessies?
een: Ja! Net als bij ons live-evenement hebben alle sprekers de mogelijkheid om naar eigen goeddunken Q&A in hun sessies op te nemen via de ingebouwde Q&A-functie.

Q: Ik heb voor deze aankondiging al tickets gekocht voor het fysieke evenement. Kan ik mijn geld terugkrijgen?
een: Ja! Ons team zal in de maand juni contact opnemen met elke kaarthouder om je te helpen bij de overgang naar het nieuwe formaat. Je hebt de mogelijkheid om ofwel een volledige terugbetaling te ontvangen of je ticket te behouden en een terugbetaling te ontvangen op basis van het niveau van het gekochte ticket. (bijv. Early Bird-tickets worden terugbetaald op basis van Early Bird-prijs voor virtueel). Voor terugbetalingen brengen wij geen verwerkingskosten in rekening.

Q: Ik heb een AirWorks couponcode. Is het nog steeds geldig?
A: Ja, als u eerder een couponcode van ons heeft ontvangen, zoals bijvoorbeeld alle AirWorks-deelnemers van vorig jaar, is deze nog steeds geldig tegen deze lage prijs.

Q: Wat zijn de technische vereisten om deel te nemen?
A: Elk apparaat kan worden gebruikt om de sessies te bekijken – mobiel, tablet of computer met internet. We raden een computer aan, omdat deze over het algemeen de beste ervaring biedt. Er is geen extra applicatie-download nodig om te bekijken (zoals Zoom Client), omdat de stream rechtstreeks op de AirWorks-website is ingesloten. Een goede internetverbinding met een uploadsnelheid van minimaal 5 mbps wordt aanbevolen om vertraging bij het streamen te voorkomen. Er wordt ook gesuggereerd om een ​​bekabelde verbinding te gebruiken in plaats van WiFi om een ​​solide connectiviteit te garanderen.

Q: Accepteert u nog steeds sprekersaanvragen?
een: Ja! We begrijpen dat de overstap naar virtueel het voor sommigen nu gemakkelijker kan maken om als sprekers deel te nemen, dus houden we de spreker abstract nog een maand open. Sprekers kunnen op doorlopende basis in tijdslots worden geplaatst.

Al geregistreerd?

In augustus kun je de AirWorks Game gaan spelen via onze mobiele partnerapp, ScanHunt. Om te spelen, moet je ScantHunt downloaden voor iOS of Android. Dichter bij het evenement sturen we alle deelnemers een e-mail met de code die nodig is om te spelen. Kom hier zeker terug als het spel begint en scan deze QR-code voor je eerste puntenronde! Punten worden gebruikt als deelname aan een dagelijkse weggeefactie van DJI en onze partners.

Screenshot 2020-07-14 14.45.42

Blijf kijken

We kijken ernaar uit om binnenkort meer informatie over AirWorks 2020 te delen. Schrijf je hieronder in om de komende weken meer details te ontvangen!

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken