Belangrijke updates van het SDK-ondersteuningsbeleid van DJI

Naarmate de technologie duurzamer, betrouwbaarder en toegankelijker is geworden, heeft de wereld drones ingezet in steeds diversere omgevingen, industrieën en scenario’s. En de gemeenschappelijke noemer is dat drones baanbrekende professionals helpen veiliger, slimmer en sneller te werken.
DJI Enterprise begrijpt dat zelfs met 25% van DJI’s 13.000 wereldwijde personeelsbestand dat uitsluitend is gewijd aan onderzoek en ontwikkeling, het onmogelijk is om in-house gespecialiseerde UAV-oplossingen te ontwikkelen voor elk scenario dat onze creatieve klanten kunnen bedenken.

Ontwikkelaars en integrators die in de frontlinie staan, zijn van cruciaal belang om UAV-oplossingen naar de steeds groter wordende pool van toepassingsscenario’s te brengen. En ze moeten de tools en ondersteuning krijgen die nodig zijn om deze aangepaste oplossingen te bouwen.

Tot op heden hebben meer dan 80.000 ontwikkelaars over de hele wereld gebruik gemaakt van de DJI SDK, waardoor meer dan 1.000 nieuwe applicaties naar UAV’s zijn gebracht. Ondertussen hebben meer dan 30 UAV-payloads van derden ontwikkeld met DJI PSDK massaproductie bereikt en ingezet door gebruikers in de openbare veiligheid, energie, landmeetkunde en andere industrieën.

Ondersteuning Voor Dji-Ontwikkelaars - Software Van DerdenPayloads en software van derden compatibel met DJI Enterprise-oplossingen

Om ons wereldwijde ecosysteem voor ontwikkelaars te blijven ondersteunen en om meer praktische, efficiënte en effectieve drone-oplossingen voor onze gebruikers te bieden, is DJI Enterprise verheugd een nieuw ecosysteemondersteuningsbeleid aan te kondigen om ontwikkeling gemakkelijker dan ooit tevoren te maken.

Vanaf nu zullen we de kosten van de ontwikkeling van SDK-software en -hardware verlagen, het aanvraagproces vereenvoudigen, de technische ondersteuning vergroten, wereldwijde verkoopkanalen openen voor strikt gescreende hoogwaardige ontwikkelaars en een brug helpen slaan tussen ontwikkelaars en gebruikers.

De prijs van de SDK-ontwikkelingskit wordt tot 56% verlaagd

productnaamOorspronkelijke prijs (USD) Nieuwe prijs (USD)
Matrice 300RTK OSDK-uitbreidingsmodule$ 225$ 100
OSDK ronde lintkabelset$ 385$ 180
Payload SDK-ontwikkelingskit 2.0 $ 280$ 130
SKYPORT V2 platte lintkabel connectorset$ 90$ 70
SKYPORT V2 Ronde Lint Kabel Connector Kit$ 285$ 150
SKYPORT V2$990$ 450
DJI SKYPORT-adapterset $ 830$ 480
DJI X-PORT draagtas$ 140$ 80

Houd er rekening mee dat de specifieke prijzen hierboven voor Amerikaanse ontwikkelaars zijn. Voor ontwikkelaars van andere regio’s, zorg ervoor dat u de winkelpagina voor ontwikkelaars bekijkt voor uw regio’s prijzen.

PSDK-applicaties zijn nu gratis

Om meer ontwikkelaars aan te moedigen om deel te nemen, vereenvoudigen we het PSDK-aanvraagproces.

Voor PSDK-applicaties is geen handmatige goedkeuring meer nodig. Na het maken en indienen van uw aanvraag kunt u direct beginnen met ontwikkelen.

Ter herinnering: er zijn twee versies van PSDK-ontwikkeling: de ontwikkelingsmodus en de productiemodus. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat de ontwikkelmodus maximaal 10 X-Port- of SkyPort-eenheden per PSDK-app biedt, terwijl de productiemodus een onbeperkt aantal X-Port/SkyPort-eenheden biedt.

Oorspronkelijk had de PSDK-productiemodus een aanvraagvergoeding, die we nu afschaffen. Vanaf nu is de PSDK-productiemodus gratis om toe te passen. De vereisten voor het indienen van materiaal zijn hetzelfde als voorheen en activering vindt plaats na goedkeuring.

Ondersteuning Voor Dji-Ontwikkelaars - Skyport V2 En X-PortDJI SkyPort en DJI X-Port

Gratis toegang tot alle ledenservices

Vanaf nu kunnen SDK-ontwikkelaars gratis genieten van alle ledenservices. We zullen het classificatiesysteem voor SDK-leden annuleren en alle ontwikkelaars dezelfde voordelen bieden als eerdere seniorleden op het gebied van technische ondersteuning, APP-activering en toegang tot bèta-SDK.

Ontwikkelaars die hebben betaald voor een geavanceerd lidmaatschap dat nog niet is verlopen, krijgen automatisch hun geld terug. Voor gebruikers die op 30 november 2021 geen restitutie hebben ontvangen, stuur een e-mail naar dev@dji.com met uw eerdere bestelling of factuurgegevens voor een restitutie.

Ondersteuning Voor Dji-Ontwikkelaars - Sdk-Pictogrammen

Volledig vernieuwd SDK technisch ondersteuningsforum

We hebben verschillende technische ondersteuningsportals geïntegreerd om een ​​enkel, uniform platform te creëren voor DJI SDK-ontwikkelaars om te leren, vragen te stellen, te delen en te communiceren. Het nieuwe technische ondersteuningsforum omvat:

 • Demonstratie van ecologische oplossingen,
 • veelvoorkomende problemen bij SDK-ontwikkeling,
 • technische documentatie voor ontwikkeling,
 • uitleg van merkgebonden termen, enz.

Ondersteuning Voor Dji-Ontwikkelaars - Sdk Forum Homehttps://sdk-forum.dji.net/hc/en-us

We hebben ontdekt dat de antwoorden op de meeste technische vragen te vinden zijn in de Knowledge Base van het forum. We zullen de veelgestelde vragen voortdurend bijwerken en optimaliseren op basis van de vragen en antwoorden van ontwikkelaars, zodat u deze pagina kunt zien als een selfservice-“bibliotheek”.

Kunt u geen antwoord vinden? DJI reageert binnen 1 werkdag

Als er geen antwoord op uw vraag in het forum is, kunt u een nieuw bericht op het forum maken of een aanvraagformulier indienen. We zullen het forum nauwlettend volgen en SDK-gerelateerde berichten zo snel mogelijk opvolgen.

Problemen zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën: onderzoek, bug en vraag.

Elke categorie heeft zijn eigen resolutietijdlijn. Raadpleeg de onderstaande tabel voor informatie over deze categorieën.

ProbleemcategorieResolutie / Tijdlijn bijwerkencriteria
Navraag1 week
 • Zorg voor een complete oplossing
Beestje2 weken
 • Plan een oplossing en update elke 2 weken over de voortgang
 • Voor de fouten van oude modellen, die moeilijk op te lossen zijn en weinig impact hebben, zal na evaluatie, als de vraag faalt, de ontwikkelaar op de hoogte worden gebracht van de evaluatieresultaten en redenen
Vraag 2 weken
 • Na evaluatie, als de vraag faalt, zullen de evaluatieresultaten en redenen worden geïnformeerd
 • Na evaluatie, als de vraag wordt aangenomen, zal het ontwikkelingsplan worden verstrekt

Na het onderzoek is de ontwikkelaar welkom om feedback achter te laten via de tevredenheidsvragenlijst of suggesties voor verbetering te geven.

Een open ecosysteem promoten om de toepassingen van drones te vergroten

Verticalen

DJI zal blijven samenwerken met wereldwijde ontwikkelaars om gebruikers in verschillende industrieën te voorzien van professionelere en kosteneffectievere drone-oplossingen

Voor hoogwaardige oplossingen van derden zal DJI zijn wereldwijde verkoopkanalen openstellen om ontwikkelaars te helpen hun producten aan hun gebruikers te koppelen.

We hopen dat deze wijzigingen in ons SDK-ondersteuningsbeleid ontwikkelaars zullen helpen meer te bereiken en de grotere commerciële drone-industrie ten goede zullen komen.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken