DJI FPV Drone Tips en Tricks voor het FPV filmen

Je hebt een DJI FPV drone gekocht? Dan is het handig om te leren vliegen. Met de snelheid van over de 100 kph kan er snel wat fout gaan. Dit zijn onze DJI FPV Drone Tips!

Of het nu gaat om de mobiliteit en acrobatische vaardigheden van de DJI FPV, of de gestage 5,4 K van de DJI Air 2S, drones zoals DJI FPV en DJI Air 2S stellen filmmakers in staat om shots te maken die hun publiek kunnen verbazen. Met dat in gedachten, dachten we dat we een korte handleiding zouden samenstellen over hoe je shots in ‘onmogelijke stijl’ kunt maken om je publiek te verbazen – ongeacht welke drone je bezit. Bekijk de onderkant van deze gids om kans te maken op een nieuwe DJI FPV.

Hoe u uw onderwerp als een professional kunt volgen

Plan uw route

Als je van tevoren door je route loopt, kun je niet alleen zien welke obstakels je moet vermijden, maar het maakt ook duidelijk welke lijn je moet volgen om de foto vanuit de best mogelijke hoek te maken.

Pas uw camerahoek aan:

Bij een drone als de DJI FPV heeft je camerahoek direct invloed op de snelheid en agressiviteit van de drone. Het kiezen van de juiste cardanische hoek is de sleutel om de juiste foto en de juiste sfeer te krijgen.

0-10 graden – langzaam vliegend

11-20 graden – snel vliegend

21-45 graden – extreem vliegen.

Gebruik je geen DJI FPV-drone? Geen zorgen, met intelligente vluchtmodi zoals ActiveTrack kunnen DJI-drones zoals de DJI Air 2S automatisch je onderwerp volgen, zodat je je kunt concentreren op het genieten van de actie terwijl deze plaatsvindt.

Hoe maak je een filmische one-shot

Een van de meest indrukwekkende soorten shots zijn de one-takes die de kijker meenemen op een reis door de scène, maar

Het staat allemaal in de planning:

Voordat u vertrekt, wilt u misschien alles plannen. Van de route die je neemt, tot het opzetten van acteurs, tot het uitzoeken in welke hoek je cardanische ophanging moet zijn om het moment het beste vast te leggen – wat tijd doorbrengen in de planningsfase zal zeker tijd en energie besparen als je drone eenmaal is ingeschakeld.

Hoe de naald inrijgen en door krappe ruimtes vliegen

Als het gaat om het vliegen door krappe ruimtes met je drone, is oefenen absoluut perfect, maar er zijn enkele snelle tips die we kunnen delen om het allemaal gemakkelijker te maken.

Gebruik Propeller Guards:

Als je van plan bent om binnenshuis te vliegen, is de kans groot dat je door krappe ruimtes gaat. Zorg ervoor dat je je propellers beschermt door prop guards aan je drone te bevestigen voordat je vertrekt.

Sta in een rechte lijn met je drone.

Dit is niet alleen cruciaal voor alle vluchten, maar vooral als je door krappe ruimtes vliegt, omdat je hiermee je drone in een rechte lijn kunt plaatsen.

Weet hoe je achteruit moet vliegen:

Soms sta je voor je drone in plaats van erachter, wat betekent dat je besturing wordt omgekeerd. Instinctief weten of je naar links of rechts moet trekken als je door een gat vliegt, kan het verschil zijn tussen succes en mislukking.

Bekijk deze volledige gids voor meer tips over vliegen in krappe ruimtes: Vliegen in krappe ruimtes

Of het nu de DJI FPV, DJI Air 2S of DJI Mini 2 is – drones zijn een geweldige manier om je publiek te boeien en te verbazen met opnames die gewoon niet mogelijk zijn met handcamera’s.

Waar koop je de DJI FPV Drone het goedkoopste?

Je koopt de DJI FPV drone het goedkoopste bij Onlinedronekopen.nl zo kan je makkelijk alle prijzen vergelijken van de DJI FPV Drone

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken