DJI lanceert DJI Action 2 magnetische beschermhoes


Langer opnemen dan ooit

DJI Action 2 magnetische beschermhoes

De DJI Action 2 magnetische beschermhoes helpt schade aan de camera door stoten, krassen en schuren te voorkomen. Een extra koffer is compatibel met de frontaanraakschermmodule en voedingsmodule. De magnetische beschermhoes bestaat uit een hittebestendig polymeer en helpt ook de oppervlaktetemperatuur te verlagen om video-opnames te optimaliseren door een warmtecontroleoplossing te activeren die de opnameduur onder normale omstandigheden vergroot.

Technische principes:

De DJI Action 2 Camera Unit is gemaakt van metalen materiaal voor snelle warmteafvoer van interne componenten, waardoor deze na lange opnametijden warm aanvoelt. DJI Action 2 heeft een ingebouwd temperatuurdrempelsysteem dat automatisch een prompt stuurt en stopt met opnemen wanneer de cameratemperatuur een ingestelde waarde bereikt. De magnetische beschermhoes is gemaakt van een hittebestendig polymeer om de camera-eenheid minder beperkt door temperatuur te maken, waardoor langere opnametijden onder normale omstandigheden mogelijk zijn.

Dji Actie 2 Foto 1

De volgende tabel geeft een overzicht van de maximale opnameduur (wanneer Auto-Stop Rec Temp is ingesteld op Hoog) onder verschillende videospecificaties en stabilisatiemodi wanneer de camera is gemonteerd met de magnetische beschermhoes. De gegevens zijn gemeten in een windstille binnenomgeving (25 °C).

Dji Action 2 Foto 10

* DJI Action 2 neemt op totdat het batterijniveau nul bereikt.

Functie toegevoegd om de magnetische beschermhoes te detecteren

Dji-Actiefoto3

De DJI Action 2-camera-eenheid detecteert automatisch de geïnstalleerde magnetische beschermhoes na het updaten van de firmware naar 01.03.30.20. Bij detectie verschijnt op het touchscreen van de camera de melding “Magnetic Protective Case installed” en activeert een warmtecontroleoplossing die de opnameduur onder normale omstandigheden verlengt.

De magnetische beschermhoes installeren

Dji Actie 2 Foto4

De behuizing op de camera monteren

Plaats de DJI Action 2-camera-eenheid in de magnetische beschermhoes met de lens naar de ronde opening gericht en de metalen contactpunten uitgelijnd met die van de behuizing. Wanneer de montage is voltooid, zet u DJI Action 2 aan en verschijnt de melding “Magnetic Protective Case installed” op het touchscreen.

De behuizing op de voorste touchscreenmodule/voedingsmodule monteren

Lijn de USB-C-poort en knoppen aan beide zijden van de module uit met de openingen op de beschermhoes en de microSD-kaartsleuf met de overeenkomstige opening van de behuizing. Controleer op een veilige pasvorm.

De magnetische beschermhoes heeft geen invloed op het gebruik van uitbreidingspoorten. Na montage zijn accessoires zoals de magnetische lanyard, magnetische adaptermontage en magnetische kogelgewrichtadaptermontage nog steeds compatibel.

* Verwijder de magnetische beschermhoes van de camera-eenheid wanneer u de magnetische hoofdband gebruikt.

De magnetische beschermhoes verwijderen

De behuizing voor de frontaanraakschermmodule/voedingsmodule wikkelt zich om de module. Het wordt aanbevolen om de behuizing te verwijderen terwijl de module op de camera is aangesloten, zoals hieronder wordt weergegeven.

Dji Actie 2 Foto5

Om de beschermhoes van de camera-unit te verwijderen, duwt u de lenszijde van de camera-unit weg van de behuizing.

* Verwijder de magnetische beschermhoes niet tijdens het opnemen.

Hoe krijg ik een magnetische beschermhoes?

Voor een betere creatieve ervaring ontvangen gebruikers die DJI Action 2 al hebben gekocht en geactiveerd, de magnetische beschermhoes gratis via gespecificeerde officiële kanalen. De koffer wordt vanaf nu ook meegeleverd bij de aankoop van DJI Action 2. Kijk hier voor verdere details.

* Houd er rekening mee dat het proces van ontvangst van de magnetische beschermhoes, het tijdstip van beschikbaarheid en de levertijd per land en regio kan verschillen. Raadpleeg uw lokale beleid. Als DJI Action 2 vóór de activeringsdeadline is gekocht en daarna is geactiveerd, neem dan contact op met de klantenservice voor hulp.

Bezoek alstublieft https://my.dji.com/coupons.

Dji Action 2 ChinaVoor gebruikers op het vasteland van China is de magnetische beschermhoes verkrijgbaar vanaf 16 maart. Voor gebruikers in Hong Kong, Macao en Taiwan is de magnetische beschermhoes verkrijgbaar vanaf 1 april. Bezoek de DJI-winkel voor meer informatie of raadpleeg uw plaatselijke winkeliers.

Dji Action 2 Noord-AmerikaDe magnetische beschermhoes zal op 1 april (Beijing Time) te koop zijn. Bezoek de DJI Store voor meer informatie of neem contact op met uw plaatselijke winkeliers.

Dji Action2 Europa

De magnetische beschermhoes zal op 1 april (Beijing Time) te koop zijn. Bezoek de DJI Store voor meer informatie of neem contact op met uw plaatselijke winkeliers.

Dji Action 2 Azië

De magnetische beschermhoes zal op 1 april (Beijing Time) te koop zijn. Bezoek de DJI Store voor meer informatie of neem contact op met uw plaatselijke winkeliers.

Dji Action 2 Latijns-Amerika Midden-Oosten Afrika

De magnetische beschermhoes zal op 1 april (Beijing Time) te koop zijn. Bezoek de DJI Store voor meer informatie of neem contact op met uw plaatselijke winkeliers.

01.03.30.20 Firmware-update

 1. Een functie toegevoegd die detecteert wanneer de magnetische beschermhoes op de camera is geïnstalleerd. De beschermhoes optimaliseert de video-opname door een warmtecontrole-oplossing te activeren die de opnameduur onder normale omstandigheden vergroot.
 2. Bijgewerkt waarbij het gedurende één seconde ingedrukt houden van de aan/uit-knop wanneer de camera is uitgeschakeld, SnapShot overslaat en de camera aanzet zonder de opnamefunctie te activeren.
 3. Af en toe een probleem opgelost waarbij de cameraweergave voor SnapShot ondersteboven werd weergegeven.
 4. Enkele kleine bugs verholpen.

Opmerkingen:

 • Als de camera onafhankelijk wordt gebruikt, verwijst de Auto-Stop Rec Temp naar de frametemperatuur. Bij aansluiting op de frontaanraakschermmodule of voedingsmodule verwijst de Auto-Stop Rec Temp naar de frametemperatuur van de aangesloten module. Er kan een verschil zijn van 1 tot 2 °C.
 • Er zijn twee ingestelde waarden voor de Auto-Stop Rec Temp (Standaard: 48 °C; Hoog: 53 °C). U kunt de instellingen aanpassen aan uw gebruiksgewoonten en voorkeuren. Vanwege lokale regelgeving kunnen sommige regio’s alleen de standaard 48 °C Auto-Stop Rec Temp.
 • Bevestig de DJI Action 2-camera-eenheid niet aan de aanraakschermmodule aan de voorkant of de voedingsmodule als er stof of water op of in de uitbreidingspoorten zit. Hierdoor kan de camera gaan corroderen of kortsluiting veroorzaken.
 • Veeg, voordat u de magnetische beschermhoes monteert, eventueel water of vlekken rond de bevestigingspunten weg om corrosie en kortsluiting te voorkomen.
 • Het monteren van de magnetische beschermhoes heeft geen invloed op de stroom- en datacommunicatie van de DJI Action 2 camera-eenheid, frontaanraakschermmodule of voedingsmodule.
 • Zorg ervoor dat de magnetische beschermhoes stevig is bevestigd voordat u gaat opnemen. Verwijder de beschermhoes niet tijdens het fotograferen.
 • De beschermhoes maakt gebruik van een verpakkingsontwerp. Om de magnetische beschermhoes te verwijderen, duwt u de DJI Action 2-camera weg van de hoes.


Misschien vind je dit ook leuk:

DJI Action 2 versus DJI Osmo Action

Unboxing-actie: hands-on met de geheel nieuwe DJI Action 2

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken