DJI Pocket 2: 5 geweldige opnamescenario’s tips

Voor actieve fotografen, vloggers en makers van inhoud is het type camera dat u kiest om te fotograferen cruciaal voor het maken van hoogwaardige inhoud. Soms is een onhandige DSLR- of smartphonecamera niet ideaal voor het soort opname dat u wilt.

Dit artikel behandelt vijf scenario’s waarin DJI Pocket 2, DJI’s nieuwste mini-camera-cardanische hybride, de perfecte keuze is voor het maken van verbluffende foto’s en video’s, inclusief een handige gids voor livestreaming.


Pocket 2 voor kinderen en huisdieren

Dji Pocket 2 Activetrack

Ouders en eigenaren van gezelschapsdieren weten dat het een onmogelijke taak is om kinderen en dieren stil te laten zitten voor foto’s. De ingebouwde cardanische ophanging van DJI Pocket 2 is voorzien van 3-assige stabilisatie om u te helpen vloeiende en stabiele beelden te maken van uw kinderen en huisdieren terwijl ze onderweg zijn. Naast uitstekende stabilisatie, bevat Pocket 2 ook verbeterde ActiveTrack 3.0- en FaceTrack-functies die uw kinderen en huisdieren in de gaten houden om ervoor te zorgen dat u hun dierbare momenten niet mist.


Feest met zak 2

Dit Artikel Behandelt Vijf Scenario'S Waarin Dji Pocket 2, Dji'S Nieuwste Mini-Camera-Cardanische Hybride, De Perfecte Keuze Is Voor Het Maken Van Verbluffende Foto'S En Video'S, Inclusief Een Handige Gids Voor Livestreaming.

Wees geen muurbloempje en probeer je volgende feest of thuisevenement vast te leggen met DJI Pocket 2. Met een gezichtsveld van 93 ° past Pocket 2 al je vrienden in het frame om ervoor te zorgen dat je elke seconde plezier vastlegt. Als je niet kunt wachten om de beste momenten van het feest met vrienden te delen, gebruik dan Pocket 2 samen met DJI Mimo’s AI-editor om je opnames automatisch te verbeteren terwijl je opneemt en tijd te besparen door handmatig te bewerken. Met DJI Pocket 2 wordt elk feest onvergetelijk.


Reizen met Pocket 2

Dji Pocket 2 Night

DJI Pocket 2 heeft een lichtgewicht, ultradraagbaar ontwerp waardoor het een geweldige metgezel is voor je volgende reis. In plaats van je rug te doden met een dikke cameratas, stop je Pocket 2 in je rugzak, tas of broekzak en je bent klaar om te gaan. Deze mini-cardanische camera van de volgende generatie neemt ook 4K / 60fps-beelden op met een resolutie van 64 MP, zodat je landschappen met verbluffende details kunt vastleggen en je grote telelenzen thuis kunt laten. Ten slotte schakelt de Fast Wake-functie van de Pocket 2 de camera onmiddellijk na het inschakelen in, zodat u nooit meer uw favoriete landschappen mist terwijl u onderweg bent.


Ga naar buiten met Pocket 2

Dji Pocket 2 Hdr-Video

Kamperen onder de sterren? Een majestueus bergpad beklimmen? Neem DJI Pocket 2 mee en neem uw buitenavonturen op in levendige HDR-video. Pocket 2 scheidt belichtingsniveaus per gebied en legt afbeeldingen in lagen om de beelden te laten uitkomen met levensechte details. Leg het zonlicht vast dat glinstert van de diepblauwe oceaan, of de levendige rode en oranje bladeren van boombladeren die in de herfst van kleur veranderen. Maak een panorama van een uitgestrekt groenblijvend bos of maak een timelapse-opname van de ondergaande zon boven woestijnzand. De hoogwaardige beeldkwaliteit en functies van de Pocket 2 garanderen dat elk buitenmoment onvergetelijk wordt.


Rock Out met Pocket 2

Dit Artikel Behandelt Vijf Scenario'S Waarin Dji Pocket 2, Dji'S Nieuwste Mini-Camera-Cardanische Hybride, De Perfecte Keuze Is Voor Het Maken Van Verbluffende Foto'S En Video'S, Inclusief Een Handige Gids Voor Livestreaming.

Of je nu een garagejamsessie filmt of live streamt vanuit de mosh-pit van een rockconcert, DJI Pocket 2 heeft de juiste tools om je beelden live en luid te houden. Gebruik voor een dynamische audio-ervaring de functie Audio Zoom om een ​​helder, helder geluid vast te leggen terwijl u inzoomt op de band. Dompel jezelf onder in de muziek met het DJI Matrix Stereo-systeem van Pocket 2 en de vier directionele microfoons. Fans die hun ervaring met vrienden willen delen, kunnen Pocket 2 ook verbinden met de DJI Mimo-app en Live Stream gebruiken om het concert rechtstreeks via Facebook of YouTube te streamen. DJI Pocket 2 brengt de muziek op spectaculaire wijze naar je kijkers.

Raadpleeg onze gids voor livestreaming voor meer informatie over het gebruik van DJI Pocket 2 voor livestreaming:

</p>&lt;/p&gt;&amp;lt;/p&amp;gt;&amp;amp;lt;/p&amp;amp;gt;
&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;lt;p&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/p&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;lt;br /&amp;amp;amp;gt;&amp;amp;lt;br /&amp;amp;gt;
&amp;amp;amp;amp;lt;p&amp;amp;amp;amp;gt;

En heb niet het gevoel dat je beperkt bent tot slechts vijf scenario’s wanneer je DJI Pocket 2 gebruikt. Het kleine formaat, de extreme draagbaarheid, 3-assige stabilisatie, heldere audio en 4K HDR-beeldkwaliteit maken het een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar maak ongelooflijke inhoud. Als je meer wilt weten over hoe Pocket 2 je manier van fotograferen kan verbeteren, ga dan naar de officiële DJI Store en bereid je voor om versteld te staan.


Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken