Nieuwe instrumenten voor wetshandhaving

Terwijl het beroep van openbare veiligheid voor het eerst begon met “oog om oog” als kern, moeten de huidige wetshandhavers navigeren door een samenleving met steeds complexere wetten en technologie. Naarmate de samenleving is geëvolueerd, zijn wetshandhavingsafdelingen gegroeid om de uitdaging aan te gaan, door steeds betere trainingsmethoden te implementeren, een hernieuwde focus op gemeenschapsbetrokkenheid en nieuwe systemen die de verantwoordelijkheid van agenten verbeteren. 1

De drijvende kracht achter deze verbeteringen in de openbare veiligheid is de proactieve toepassing van nieuwe technologieën door wetshandhavingsgemeenschappen – het gebruik van sociale media als een hulpmiddel voor gemeenschapsbetrokkenheid of lichaamscamera’s om de verantwoordelijkheid van politieagenten aan te pakken. Hoewel veel van deze nieuwe technologieën zijn gericht op het aanpakken van structurele uitdagingen waarmee wetshandhavingsteams worden geconfronteerd, slagen ze er vaak niet in om de risico’s en problemen waarmee functionarissen op locatie worden geconfronteerd, te beperken. Sociale media en lichaamscamera’s kunnen de publieke perceptie van agenten verbeteren, maar zullen niet helpen om een ​​patstelling op een vreedzame manier te beëindigen – een agent moet nog steeds zijn leven riskeren terwijl hij actie onderneemt.

Er wordt een nieuwe categorie technologie geïmplementeerd om deze onmiddellijke uitdagingen aan te pakken door officieren bovenmenselijke capaciteiten te geven, en we hebben het niet over sciencefiction. Tegenwoordig wenden officieren zich tot drones om hun capaciteiten uit te breiden, om reguliere operationele uitdagingen aan te gaan met luchtinstrumenten die betere middelen bieden om de klus te klaren – of dat nu het beoordelen van een situatie is terwijl ze op veilige afstand van gevaar blijven, wat een de-escalatie veroorzaakt of zelfs werken in situaties die voorheen onmogelijk waren.

Uitbreiding van de mogelijkheden van officieren met nieuwe drone-tools

DJI leidt deze golf door wetshandhavers te voorzien van bovenmenselijke capaciteiten door middel van drone-technologie, en biedt platforms van de toekomst voor een nieuwe generatie industriële professionals. DJI’s nieuwe Mavic 2 Enterprise is de ultieme uitdrukking van hoe drones officieren voorzien van bovenmenselijke capaciteiten, aangezien een reeks innovatieve functies en de mogelijkheid om snel te worden ingezet een nieuwe definitie geven van hoe een drone kan worden gebruikt door wetshandhavers.

De nieuwe drone-technologie in de Mavic 2 Enterprise biedt officieren bovenmenselijke mogelijkheden om hun dagelijkse missies beter uit te voeren

De uitbreiding van de capaciteiten van een officier via de Mavic 2 Enterprise begint met verbeterd zicht. Terwijl hij ver van gevaar blijft, kan een officier de drone besturen en een situatie vanuit elke hoek bekijken. Een 2x optische, 3x digitale dynamische zoomcamera en een nieuwe discrete modus laten agenten ongemerkt vliegen terwijl ze een situatie beoordelen.

Terwijl de meeste drones beperkt zijn tot het bieden van een extra paar ogen in de lucht, heeft de Mavic 2 Enterprise een geheel nieuwe uitgebreide poort die officieren een nieuwe reeks “superkrachten” geeft. Met de M2E Spotlight kunnen agenten vermiste personen in het donker vinden, terwijl de M2E-luidspreker helpt te communiceren met kwetsbare mensen die gered moeten worden of conflicten moeten de-escaleren.

Verbeter De Capaciteiten Van Officieren Met Nieuwe Modulaire Tools

Nieuwe modulaire accessoires kunnen snel aan de Mavic 2 Enterprise worden bevestigd om het zicht of de stem van een officier uit te breiden.

Om officieren te helpen bij het effectief integreren van drones in hun activiteiten, heeft de Mavic 2 Enterprise verschillende nieuwe gegevensbeheerfuncties toegevoegd die de veiligheid en impact van dronegegevens verbeteren. Een nieuwe Timestamp-functie die, wanneer geactiveerd, de locatie- en tijdinformatie toevoegt aan elke foto of video die door de drone is gemaakt, waardoor officieren gemakkelijker drone-media als bewijsmateriaal kunnen indienen. Bovendien wordt de toegang tot de drone en de gegevensopslag aan boord beschermd door een uniek wachtwoord dat door de afdeling is ingesteld. Wachtwoordbeveiliging kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat deze luchtinstrumenten op de juiste manier worden gebruikt en dat persoonlijk identificerende informatie niet in verkeerde handen komt.

Devon En Cornwall Zetten Dji M2E In

De Mavic 2 Enterprise breidt de mogelijkheden van de officier uit en is klein genoeg om in een handschoenenkastje te passen of aan een gereedschapsriem te hangen.

De politieafdelingen van Devon & Cornwall en Dorset hebben de Mavic 2 Enterprise ingezet om hun operaties te verbeteren. Download de casestudy om te leren hoe ze het op de proef stellen.

De duivel zit in de (implementatie)details

Hoewel de Mavic 2 Enterprise is gebouwd om wetshandhavers in staat te stellen de openbare veiligheid te waarborgen, moeten afdelingen hun drone-programma serieus bekijken terwijl ze het uitbreiden. Hoe gaan de afdelingen ervoor zorgen dat drones op de juiste manier worden gebruikt? Wat zijn de beste inzettactieken? Hoe moeten afdelingen de gegevens beheren en hun gemeenschappen informeren over de voordelen van deze nieuwe technologie?

Ondanks dat officiële richtlijnen voor het implementeren van een drone-programma nog jaren duren, kunnen best practices worden geleerd van degenen die al dagelijks drones inzetten. Om deze lessen te helpen bundelen, werkte DJI samen met het Center for Digital Government (CDG) en Government Technology om te leren van toonaangevende gebruikers van lokale en nationale overheden en verzamelde deze bevindingen in The Day of the Drone is Here: Effectively Deploying Unmanned Aerial Technology in State en lokale overheid.

Een exemplaar kunt u hier downloaden: http://www.govtech.com/library/papers/The-Day-of-the-Drone-Is-Here-107988.html

 1. https://cjonline.uc.edu/resources/news/top-5-trends-in-policing-for-2017/

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken