Osmo Pocket: 3 Hollywood Film Tips En Tricks

Osmo Pocket is een ongelooflijk draagbare tool voor het maken van films die de grenzen van creatief beeldmateriaal verlegt. Vandaag bekijken we drie filmische shots in Hollywood-stijl, geïnspireerd door Josh Yeo, oprichter van Make.Art.Now. Van de overgang in Atlanta tot kraanopnames, bekijk deze tips om geweldige beelden te maken!

Osmo Pocket is ongelooflijk klein, lichtgewicht en zit boordevol professionele functies zoals 4K / 60fps-video en 3-assige cardanische technologie. Deze kleine tool voor het maken van films geeft je de mogelijkheid om de camera, cardanische ophanging en andere instellingen op afstand te bedienen vanaf je smartphone. Van installatie tot tips voor het maken van opnames, we leiden je door alle stappen die je nodig hebt om filmische Hollywood-opnames te maken, waar je ook bent.


Osmo Pocket-installatie

Bij opnames in Hollywood-stijl draait alles om precisie, controle en finesse, daarom is de Osmo Pocket Extension Rod een onmisbaar accessoire om je creatieve beelden kracht bij te zetten. De intrekbare verlengstang is voorzien van een telefoonhouder en controlesticks, waardoor je volledige controle hebt over je slagen.

Osmo Pocket Verlengstuk


Hollywood Shot 1: Camera Crane Shot

Gebruik een prominente armatuur in uw huis, zoals de trap, om een ​​dynamisch schot in kraanstijl te maken. Start de opname met Osmo Pocket in een verhoogde positie met de camera naar beneden gericht. Beweeg de Osmo Pocket naar beneden terwijl je de camera tegelijkertijd omhoog beweegt met behulp van de stuurknuppels om een ​​Hollywood-achtige kraanopname te maken.

Osmo Pocket Camera Crane Make.art.now


Hollywood Shot 2: Go Through Objects

In plaats van op uw objecten te buigen, kunt u er over of doorheen gaan om nog een opname in Hollywood-stijl te maken. Probeer deze techniek eens om een ​​filmisch vogelperspectief te creëren vanaf uw balkon of uitkijkpunt.

Osmo Pocket Make.art.now

Het mooie van deze Osmo Pocket-opstelling is dat je opnames kunt maken die over het algemeen niet mogelijk zijn met een standaardcamera. Creëer een unieke opname in parallaxstijl door de Osmo Pocket door een object te halen terwijl je het tegelijkertijd roteert.

Osmo Pocket Parallax Make.art.now


Hollywood Shot 3: Atlanta Transition

De Atlanta-overgang is een supergestileerde opname die meer creativiteit aan uw opnamen zal toevoegen. Vergrendel eerst de camera in de FPV-modus en zoek enkele opnamelocaties met een duidelijk begin- en eindpunt voor je opname. Maak met een halve cirkelboogbeweging een paar foto’s van verschillende locaties met telkens dezelfde snelheid en beweging.

Osmo Pocket Atlanta Transition Make.art.now

De randen van de opname vormen de overgang en u kunt de opname zelfs versnellen om de overgang soepeler te maken.

Osmo Pocket Atlanta Speed ​​Ramp Make.art.now


Osmo-zakaccessoires

Osmo Pocket-accessoires geven u meer creatieve mogelijkheden om films te maken om uw beeldmateriaal naar een hoger niveau te tillen. De Osmo Pocket Expansion Kit bevat een Controller Wheel, Wireless Module en meer tools die je de ultieme controle geven voor professionele opnames. Bekijk onze aanbevolen Osmo Pocket-accessoires voor nog meer geweldige mogelijkheden om films te maken.

Osmo Pocket-Accessoires


Osmo Pocket Hollywood-opnamen

Osmo Pocket is een ongelooflijke tool voor het maken van films die het gemakkelijk maakt om opnamen in Hollywood-stijl te maken zonder een klein fortuin te investeren in traditionele DSLR’s en cardanische ophangingen. Met slechts een paar eenvoudige tools en uw verbeeldingskracht kunt u gemakkelijk opnamen in Hollywood-stijl maken. Probeer deze creatieve tips eens uit en ontketen uw creatieve potentieel met Osmo Pocket!Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken