Top 9 kenmerken van de M30

Jarenlang hebben we nauw samengewerkt met openbare veiligheidsteams en infrastructuurinspectieploegen om de dronetechnologie voor ondernemingen vooruit te helpen en te integreren in kritieke operaties. De nieuwe DJI Matrice 30 is een goed voorbeeld, met functies die zijn geïnspireerd op de lessen die we hebben geleerd van duizenden vlieguren en feedback van piloten in de frontlinie.

De lancering van de M30 verlegt opnieuw de grenzen van wat mogelijk is. We hebben vlaggenschipkenmerken en prestaties opgenomen in een opvouwbaar casco dat in een rugzak past.

Van snelle implementatie tot compatibiliteit met het nieuwe DJI Dock, hier zijn negen dingen die de M30 tot een baanbrekende drone maken voor openbare veiligheid en asset-inspecties.

Prestaties vlaggenschip laadvermogen

De M30 is een aanpasbaar platform met payload-opties op vlaggenschipniveau, de M30 en M30T.

De standaard M30 heeft een hybride visuele en laserafstandsmeter-payload, die een 48 MP zoomcamera en een 12 MP groothoekcamera omvat. Beide camera’s hebben ½ inch CMOS-sensoren en kunnen 4K 30FPS-video opnemen. Beide modellen profiteren ook van een verbeterde FPV-camera die verbeterde details biedt bij weinig licht, waardoor piloten de horizon kunnen zien tijdens nachtvluchten.

De laserafstandsmeter brengt duidelijkheid in complexe omgevingen met nauwkeurige metingen en PinPoint-locatiegegevens. Het heeft een detectiebereik van 3-1200m en een nauwkeurigheid van ±0,2m+D×0,15%.

De M30T heeft al het bovenstaande, plus een thermische sensor die overeenkomt met de mogelijkheden van de Zenmuse H20T. Het biedt een resolutie van 640*512@30Hz en een nauwkeurigheid van de temperatuurmeting van ±2℃.

Top 9 Kenmerken Van De M30 - Vlaggenschip Payload

Vlaggenschip vluchtprestaties

Het verkleinen van een drone leidt meestal tot een soort afweging, zoals limieten voor prestaties in een poging om gewicht te besparen en de draagbaarheid te vergroten. De M30 is een uitzondering op die regel met prestatiestatistieken over de hele linie. Ondanks dat hij half zoveel weegt als de M300, biedt de M30 41 minuten vliegtijd, een maximale vliegsnelheid van 23 m/s, een top stijg-/daalsnelheid van 7 m/s en stabiliteit bij wind tot 15 m/s. s.

Laat je niet misleiden door zijn grootte. De M30 is een krachtig en zeer capabel platform met vliegtijd- en prestatiespecificaties om de meest uitdagende missies aan te gaan.

Een draagbaar Enterprise-platform

Veel inspecties en openbare veiligheidsoperaties vereisen dat piloten snel op de been zijn en vanaf meerdere locaties binnen één missie vliegen. In deze scenario’s is draagbaarheid alles.

Met een gewicht van slechts 3,77 kg is de M30 lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen. Opgevouwen is de M30 compact genoeg om in een rugzak te passen en te voet te vervoeren.

Of je nu in de frontlinie staat van een zich ontwikkelende noodsituatie of een infrastructuurinspectie uitvoert op een afgelegen locatie, de M30 biedt de draagbaarheid die je nodig hebt om de klus te klaren.

Top 9 Kenmerken Van De M30 - Rugzak

Snelle implementatie

Wanneer elk moment telt, wilt u geen kostbare minuten verspillen aan het kalibreren van ladingen of het op zijn plaats schroeven van een landingsgestel. Of u nu op zoek gaat naar een zoek- en reddingsmissie of een onstabiele asset in de gaten wilt houden, de M30 is ontwikkeld met het oog op implementatiesnelheid.

Het laadvermogen van de M30 hoeft niet te worden gekalibreerd voor het opstijgen en de inklapbare armen hebben een snelvergrendelingsmechanisme om de insteltijd tot een minimum te beperken. En, in tegenstelling tot de M300, is er geen landingsgestel. Elk element is erop afgestemd om u binnen enkele seconden klaar te maken voor de vlucht.

M30 Ontvouwende AnimatieDe snelsluitende armen van de M30-serie

Robuust, duurzaam en betrouwbaar

Het weer houdt niet op voor uw activiteiten, dus de M30 houdt niet op met het weer. Met een IP55-classificatie voldoet ons nieuwste commerciële drone-platform aan de toonaangevende benchmark van de M300. Het is volledig capabel in ruwe omgevingen. Dat betekent weerstand tegen lichte regen, harde wind en extreme temperaturen. De M30 is operationeel tussen -20°C en 50°C. Je kunt op deze machine rekenen voor kritieke missies die niet kunnen wachten op een heldere hemel of perfecte omstandigheden.

Top 9 Kenmerken Van De M30 - Weerbestendigheid

Een krachtige controller met ongeëvenaarde functionaliteit

De prestaties en draagbaarheid van de M30-drone worden versterkt door de toevoeging van een nieuwe Enterprise-afstandsbediening: DJI RC Plus.

Een groter 7-inch scherm zorgt voor meer flexibiliteit tijdens missies en een high-definition feed zonder dat een externe monitor nodig is. IP54 weersbestendigheid betekent dat de nieuwe controller veerkrachtig en duurzaam is. Zelfs als het regent, is de afstandsbediening bestand tegen de elementen, net als de drone die hij bestuurt.

We hebben ook hard gewerkt om piloten intuïtiever te maken. De M30-afstandsbediening heeft extra fysieke knoppen die gemakkelijke toegang geven tot belangrijke functionaliteit – zonder op een scherm te hoeven tikken of de sticks los te laten.

Dji Rc Plus

De DJI RC Plus Enterprise-afstandsbediening

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Top 5 Kenmerken Van De Dji Rc Plus - Desktop Cta

Slimmer opladen van de batterij

We lanceren de M30 samen met zijn BS30 Intelligent Charging Station ter grootte van een koffertje. Dit accessoire, met een capaciteit voor acht M30 TB30-batterijen en twee WB37-batterijen voor de afstandsbediening, is ontworpen om het beheer van uw M30-dronebatterijen zo eenvoudig mogelijk te maken. Het doet dit door drie oplaadmodi aan te bieden, waaruit u kunt kiezen op basis van uw behoeften.

De eerste, Standaard moduslaadt elk paar batterijen op tot 100%, één paar tegelijk.

Maar batterijen gedurende langere tijd volledig opgeladen houden, kan ze schaden. Bovendien worden batterijen opgeladen met afnemend rendement, en de laatste 10% om van 90 naar 100% te gaan duurt lang. Het BS30 Intelligent Charging Station biedt dus twee extra oplaadopties: Ready-to-Fly-modus en Storage-modus.

Ready-to-Fly-modus laadt elk paar snel op tot 90%, waarbij elk paar minder dan 30 minuten nodig heeft, en houdt ze vervolgens op 90% in stand-by. Dit is ideaal voor eerstehulpverleners en noodteams die hun drones en batterijen in een oogwenk gereed moeten hebben voor gebruik.

Opslagmodus laadt elk paar op tot 50%. Dit is ideaal voor de gezondheid van de accu als je in de nabije toekomst geen werkzaamheden met de M30 hebt gepland.

Tb30 En Bs30

Veiligheidsvoorzieningen waarop u kunt vertrouwen

De M30 wordt geleverd met een reeks hardware- en softwarefuncties om ervoor te zorgen dat uw apparatuur, ladingen en mensen op de grond tijdens missies worden beschermd. Dit omvat hetzelfde omnidirectionele systeem voor het vermijden van botsingen dat in de M300 is ingebouwd, een uitgebreid redundantiesysteem en een boordcomputer die alleen opstijgen mogelijk maakt wanneer inklapbare armen en ladingen op hun plaats zijn vergrendeld.

De M30 is ontworpen voor alle mogelijke situaties. Een gezondheidsmanagementsysteem houdt continu de status van kritieke componenten bij, en mocht een motor of propeller defect raken, dan kunt u een noodlanding met drie propellers uitvoeren.

Top 9 Kenmerken Van De M30 - 6 Richtingsdetectie En PositioneringZes richtingsdetectie en positionering

Compatibiliteit met de nieuwste innovaties van DJI

De M30 wordt gelanceerd naast twee belangrijke toevoegingen aan het DJI Enterprise-ecosysteem. De eerste is DJI Dock, een geautomatiseerd dockingsysteem dat de M30 herbergt en oplaadt om de klok rond activa-inspecties op afstand mogelijk te maken. De M30 Dock-versie heeft dezelfde prestatie- en veiligheidsspecificaties als het standaardmodel.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Nieuwe Call-To-Action

De tweede is FlightHub 2, de professionele oplossing voor wagenparkbeheer van DJI. We verwachten dat de M30 een waardevol instrument zal worden voor openbare veiligheidsoperaties en inspectieploegen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de eenvoudige integratie met de coördinatie- en synchronisatiemogelijkheden van FlightHub 2, waarmee u grondteams, drones, payloads, piloten en alle waardevolle gegevens die ze vastleggen, kunt beheren.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Top 5 Kenmerken Van Dji Flighthub 2 - Desktop Cta

De M30 aan het werk zetten

Eerstehulpverleners, openbare veiligheidsteams en teams voor activa-inspectie over de hele wereld hebben tools nodig die high-fidelity-gegevens kunnen leveren en naadloos in bestaande workflows passen. De mogelijkheden en draagbaarheid van de nieuwe M30 maken hem perfect voor dynamische scenario’s die snelle en diepgaande gegevens van bovenaf vereisen.

Deze negen functies krassen slechts het oppervlak van wat de M30 kan doen. Als u een offerte wilt aanvragen, vult u het onderstaande formulier in en ons verkoopnetwerk neemt contact met u op. Meer informatie over de M30 vind je hier: https://www.dji.com/matrice-30

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken