Topprogramma’s voor openbare veiligheid drones in Europa

In de openbare veiligheid hebben de beste mensen de beste tools nodig. In de afgelopen tien jaar hebben drones maakten hun weg in de toolkits van steeds meer organisaties. Helemaal nieuw openen benaderingen om mensen veilig te houden, worden DJI-drones en software gebruikt door sommige van de grootste en meest innovatieve organisaties voor openbare veiligheid in Europa in de grootste uitdaginging denkbare situaties. Van wetshandhaving tot brandbestrijding, tot zoek- en reddingsacties, en meer, ontdek hoe elke organisatie zijn DJI-drones op specifieke manieren gebruikt om zijn burgers.

Hoewel de lijst opmerkelijke drone-programma’s voor openbare veiligheid belicht in Europa is er een mogelijkheid dat we enkele belangrijke organisaties hebben weggelaten. Als je je team voelt moet ook in deze selectie worden opgenomen, stuur dan een e-mail naar erick.razon@dji.com en wij zoudene blij om te leren over uw verhaal!

<

p style=”line-height: 1.5;”>

#1 Zweedse Nationale Politie ging de lucht in om haar burgers te beschermen

Misschien wel de grootste Het droneprogramma voor openbare veiligheid in Europa is te vinden in Zweden. Met meer dan 350 actieve drones heeft de Zweedse politie een snelle en goedkope-effectieve manier om hun activiteiten te verbeteren.

Wanneer organisaties drones gaan gebruiken, gebeurt dit meestal op thet initiatief van een werknemer die de kenmerken van drones door privégebruik is gaan waarderen. Een testeenheid is gekocht voor de organisatie en na verloop van tijd wordt een echte “vloot” opgericht.

Zweedse Nationale Politie nam een ​​meer drastische aanpak: Neet alleen hadden ze een landelijke dronevloot van meer dan 300 drones in het eerste jaar, maar ze ontwikkelden ook een baanbrekende gepatenteerde handleiding om deze enorme projectrol te bereiken-uit. De meegeleverde handleiding elke aspirant-drone-operator in het orgelisatie met de benodigde kennis om te gebruiken drones gedurende hun missies, wat leidde tot het enorme succes van de Zweedse drone programma.

#2 De politie van Essex bestrijdt misdaad vanuit vogelperspectief

Blog-Europa-Top-Ps-Orgs-3-Essex

Als een van de Britse drone-pioniers, Essex Police was in 2016 druk bezig met het opzetten van niet alleen hun eigen droneprogramma. In die tijd en de jaren daarna waren ze ook een van de nationale leiders in het leveren van drones en training aan andere krachten en afdelingen.

Onder die afdelingen waren: de National Crime Agency, Household Cavalry, Border Kracht en meer-die allemaal konden profiteren van de ervaring van Essex Police met drones in gevallen van openbare dienstverlening.

Met de hulp van hun drones heeft de politie van Essex een groot succes kunnen behalenis in de strijd tegen drugs-gerelateerde misdaad, het verwijderen van miljoenen ponden aan drugs van de straten in 2021 alleen.

In de toekomst zijn ze van plan om de omvang van hun drone-programma te vergroten en nieuwe manieren te verkennen om met behulp van drones, vooral voor ons binnenshuise.

#3 Staatspolitie St. Gallen is een kleine reus

Blog-Europa-Top-Ps-Orgs-4-Stgallen

Als eerste politieorganisatie in Zwitserland die full-tijd dronepiloten, de staat De politie van St. Gallen onderscheidt zich door haar professionele aanpak vanaf dag één. In naast hun volledige-tijdpiloten, ze hebben nog 18 extra piloten van verschillende verschillende afdelingen. Deze militiepiloten ondergaan een aantal weken professionele training voordat ze hun missies naar een hoger niveau mogen tillen.

overwegingGezien de vrij kleine omvang van hun district, is het drone-programma van St. Gallen behoorlijk uitgebreid, waardoor het mogelijk een van de grootste programma’s is in verhouding tot het behandelde gebied.

#4 De politie van Devon en Cornwall verovert de wereld van de politie in de lucht stormenderhand

Blog-Europa-Top-Ps-Orgs-5-Devon+Cw

Denk aan Brits weer maar dan nog meer Brits. Dat zegt de politie in de kustplaatsen van Devon en Cornwall worden regelmatig geconfronteerd tijdens hun operaties.

Echter, harde wind en onophoudelijke regens weerhielden hen er niet van om een ​​drone in te zetten oplossing in 2015, waardoor ze de tweede openbare veiligheidsorganisatie in het VK zijn met een drone-programma. Door hun bereidheid om te innoveren zijn ze een referentie geworden voor iedereen afdeling in het VK dat plannen voor het opzetten van een droneprogramma.

Drones ondersteunen echter niet alleen hun dagelijkse werk. Tijdens de recente 2021 G7 top in Cornwall, werden ze gebruikt om de veiligheid van enkele van de machtigste mensen in de wereld, een baan die de meest betrouwbare toolset beschikbaar.

#5 HGSS redt levens veiliger dan ooit

Blog-Europa-Top-Ps-Orgs-6-Kroatië

Kroatië staat bekend om veel dingen, waaronder misschien wel een van de meest multi-gefacetteerde Public Safety drone-programma’s in Europa.

de Croaian Mountain Rescue Service (HGSS), de grootste zoek- en reddingsactie organisatie in Kroatië, is een pionier in het inzetten van drone-oplossingen voor gevallen van openbare veiligheid, dit al in het jaar 2013 hebben gedaan.

Hun vroege adoptie en hun meer dan 300 missies per jaar have maakte ze de weg-tot bron voor elk aspirant-drone-programma in Kroatië en daarbuiten. HGSS is ook een van de grootste voorstanders en adviseurs voor het gebruik van drones in het International Committee of Search en redding (ICAR). Ook al organisaties die zelf geen droneprogramma hebben vragen om HGSS’ luchtsteun in situaties waarin het inzetten van drones de beste of zelfs de enige optie is om efficiënt een klus te klaren. Gebruiksscenario’s variëren van situationeel bewustzijn, thermisch toezicht houden, end mapping voor respons na rampen.

HGSS is altijd verder gegaan dan zoekenscharnieren en redden en ze zetten deze erfenis voort met hun droneprogramma.

Lees over hun programma hier.

#6 Noorse Nationale Politie reageert in minder dan een minuut op noodgevallen

Blog-Europa-Top-Ps-Orgs-Noorwegen

Na een aardverschuiving al gebruik te hebben gemaakt van DJI-drones in de grootste drone-reddingsmissie in de Europese geschiedenis in Åsk startte de Noorse nationale politie een proefproject voor alledaagse activiteiten.

Als onderdeel van dit “Drones as a first responder”-programma werden DJI-drones op daken opgesteld in heel Oslo en Trondheim. Wanneer een noodoproep kwam uit een van de operationele straal van drones, werd de dichtstbijzijnde drone onmiddellijk uitgezonden. De resultaten waren indrukwekkend, aangezien drones vaak in staat waren om noodgevallen te bereiken in slechts 50 seconden, de menselijke eerstehulpverleners een belangrijke situatie gevenioneel bewustzijn. Ze konden al plannen hun missietactieken tijdens het rijden naar de scène vanwege de beschikbare livestream van hun drone.

In missies waar elke seconde kan tellen, is de mogelijkheid om visuele informatie te krijgen over een noodsituatiescène metelke minuut dat een oproep wordt gedaan, is een potentiële redder in nood.

#7 Italiaanse Nationale Brandweer doet haar best

Blog-Europa-Top-Ps-Orgs-7-Italië

De Italiaanse Nationale Brandweer heeft levens gered bij enkele van de grootste natuurrampen in de recente Europese geschiedenis. Sinds 2016 gebruiken ze hun drones in rampgebieden zowel binnen en buiten Italië. In totaal meer dan 4.000 uur in de lucht geweest met hun meer dan60drones, hebben ze dankzij hun gestaag toenemende ervaring 11 levens kunnen redden.

De Italiaanse nationale brandweerlieden zijn gekroond met de Conrad Dietrich Magnus Prijs als de beste brandweerlieden ter wereld, dus u kunt erop vertrouwen dat hun innovatieve praktijken met drones om tegen op te kijken.

Vooruitkijkend, is de Italiaanse Nationale Brandweer van plan om zijn drone uit te breiden programma voor meersed responscapaciteit die mogelijk nog meer levens zal redden.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken