Waarom upgraden naar DJI Enterprise Drones – en hoe u het beste platform voor uw bedrijf kiest?

Verandering is onvermijdelijk. En hoewel de Phantom 4 Pro-, Mavic 2 Pro- en Inspire-series de grenzen tussen consumenten- en bedrijfsapplicaties blijven vervagen, er komt een moment waarop ons bedrijf zal evolueren en de vereisten om ons werk uit te voeren zullen eenvoudigweg geavanceerder zijn.

Aangezien de nieuwe Europese drone-regelgeving snel wordt aangenomen over het hele continent en de verschil tussen hobbyisten en commerciële operators vervaagt, zien gebruikers een upgrade van drones voor consumenten naar enterprise-drones misschien niet als een dringende taak op hun takenlijst, ook gezien de draagbaarheid, kosten en camerakwaliteit.

Vanuit een ander perspectief kan de tijd rijp zijn om over te schakelen naar enterprise-platforms en uw bedrijf zijn volledige potentieel buiten de landsgrenzen te laten ontsluiten, terwijl u ook profiteert van unieke functies en ad-hocondersteuning.

Unieke kenmerken van DJI Enterprise Drones

Waar de prijs kan worden gezien als een potentiële belemmering voor het upgraden van drones voor consumenten naar zakelijke drones, zijn er verschillende voordelen die opwegen tegen de ROI.

1. DUURZAAMHEID

Hoewel “prosumer”-drones zijn ontworpen om een ​​hoog niveau van verfijning te bieden op het gebied van data-acquisitie, zijn het de robuustheid en weerstand van industriële drones die ervoor zorgen dat dergelijke gegevens in de eerste plaats kunnen worden gedetecteerd. Het is niet toevallig dat de Het lichaam van de Matrice 300 RTK is ontworpen om te verduren slecht weer en gestaag presteren in ontwrichtende omgevingen. Met name de DJI Matrice 300 RTK kan onder meer veeleisende omstandigheden werken, met name dankzij de verbeterde windweerstand, IP-classificatie, zelfopwarmende batterijen en hoge tolerantie voor extreme temperaturen, waardoor meer controle over de vluchtplanning in onzekere omstandigheden mogelijk is.

2. ONDERSTEUNING NA VERKOOP:

Met de aankoop van een DJI enterprise drone kunnen klanten een unieke DJI Onderhoudsprogramma – een vliegtuigserviceplan dat verschilt van een reguliere DJI Care, en dat basisinspectie, update en kalibratie, grondige reiniging, vervanging van gemakkelijk versleten onderdelen, vervanging van kerncomponenten en onderhoudsrapporten omvat.

Het is geen geheim dat in tegenstelling tot recreatief gebruik hebben industriële toepassingen meer kans op schade en onderhoud. Maar zolang uw bedrijfsdrone niet onderhevig is geweest aan wijzigingen of waterschade, is het niveau van zorg dat zakelijke klanten nodig hebben en ontvangen veel groter.

DJI Zorg DJI-onderhoudsprogramma
De vergoedingen voor schadeherstel dalen na een ongeval. Regelmatig onderhoud verkleint de kans op ongelukken.
Klanten kunnen profiteren van dit programma in geval van ongevallen. Klanten kunnen op elk moment profiteren van dit programma om de goede staat van het apparaat te behouden.
3. GEGEVENSKWALITEIT

Hoe geavanceerder de functies, hoe hoger de kwaliteit van de gegevensuitvoer. DJI Enterprise-drones zijn ontworpen om: presteren in de moeilijkste scenario’s en tegelijkertijd geïnformeerde beslissingen vergemakkelijken om een ​​snelle respons of onmiddellijke interventie in te zetten. Dit niveau van actiebereidheid kan alleen worden bereikt met hoogwaardige kaarten en thermische beeldvorming waarop experts kunnen vertrouwen met de laagste niveau van fouten.

Een van de belangrijkstevoordelen van enterprise drones is nauwkeurigheid en precisie nodig om uit te voeren fotogrammetrie en kaartwerk. Dankzij sensorintegratie kunnen enterprise drones garanderen dat alle verkregen informatie snel en efficiënt kan worden verwerkt op het moment van data-analyse.

Er zijn echter twee hoofdredenen om te upgraden: uw consumentendrone naar een ondernemingsdrone, wat een dealbreaker kan zijn als het gaat om nauwkeurigheid en detailniveau die een Mavic 2 Pro of een Phantom 4Pro eenvoudigweg niet kan bieden:
RTK-mogelijkhedenRTK staat voor real-time kinematisch, en verwijst naar een satellietcorrectietechnologie die de precisie van positiegegevens verbetert terwijl de drone over een locatie vliegt om beelden vast te leggen. Compact, betaalbare drones zoals de Phantom 4 RTK met een geïntegreerde RTK-module bieden realtime positioneringsgegevens op centimeterniveau. Meer dan de geavanceerde, heavy-duty Matrice 300 RTK, de Phantom 4 RTK is een ware revolutie voor de landmeetkundige industrie waar de noodzaak van investeringen met een laag risico en geavanceerde mogelijkheden in veeleisende scenario’s het onmogelijk maakten om een ​​drone-programma te lanceren.
WarmtebeeldcameraCameradrones met warmtebeeldcamera zijn geworden een revolutionair hulpmiddel in de handen van zakelijke klanten, van brandbestrijding tot industriële inspecties. Voor een, de Mavic 2 Enterprise Geavanceerd omvat enkele van de meest geavanceerde mogelijkheden voor thermische beeldvorming nodig om kritische details te identificeren, in zo’n compacte, krachtige body die geen enkele andere consumentendrone ooit zou kunnen bieden in dit stadium.

4. SOFTWARE, PAYLOADS EN ACCESSOIRES

Kritieke operaties zoals inspectie-, karterings-, landmeetkundige of zoek- en reddingsmissies vereisen een hoge mate van maatwerk en workflowintegratie die van het grootste belang zijn voor hun succesvolle resultaat.

In tegenstelling tot consumentendrones, wordt elke DJI-bedrijfsdrone die is aangesloten op een DJI Pilot-systeem dat op Android draait, gegeven toegang tot ad-hocfuncties zoals Mission Flight. Deze geïntegreerde functionaliteit biedt tools zoals Waypoints, Mapping, Oblique of Linear flight waarvoor anders een app van derden nodig zou zijn voor gebruik op andere consumentendrones zoals Mavic 2 Pro of Phantom 4 Pro.

Speciale software zoals DJI Terra zijn van onschatbare waarde gebleken voor landmeters op zoek naar een alles-in-één oplossing voor het in kaart brengen van drones om luchtgegevens te plannen, visualiseren, verwerken en analyseren, wat resulteert in: 400% meer efficiëntie met de nieuwste update.

En alsof dat nog niet genoeg reden was om uw apparatuur te upgraden van consumenten- naar enterprise-drones, zou de mogelijkheid om payloads toe te voegen of uit te wisselen op uw enterprise-platform zeker de slag kunnen slaan.

Dji Enterprise Payloads

De Zenmuse L1 is de eerste officiële drone LiDAR-lading speciaal gemaakt om de technologie democratiseren in de landmeetkunde-, architectuur-, engineering- en constructiesector en tegelijkertijd de activiteiten van klanten efficiënter en kosteneffectiever te maken. Evenzo, te P1-lading leidt innovatie in fotogrammetrie met betere nauwkeurigheid en hogere precisie.

Naast software en payloads kunnen DJI enterprise-klanten rekenen op een volledige reeks geïntegreerde accessoires die zijn ontworpen om te voldoen aan industriële behoeften, zoals de SkyPort V2 om de communicatie tussen drone en lading te vergemakkelijken, of het positioneringssysteem D-RTK 2 op centimeterniveau om een ​​ononderbroken gegevensoverdracht te garanderen.

De juiste Enterprise-drone kiezen voor uw bedrijf

De toepassing van drone-technologie voor commerciële en industriële operaties schiet omhoog, waardoor de Mavic 2 Enterprise Advance en Matrice 300 RTK de meest gewaardeerde drones voor inspectie- en openbare veiligheidsmissies.

Echter, elke branche heeft specifieke eisen waaraan alleen kan worden voldaan door ad-hocfuncties. In deze lijst bieden we een overzicht van de specificaties en gebruiksscenario’s van onze meest populaire enterprise drones om u te helpen de juiste te kiezen voor uw bedrijf.

Mavic 2 Enterprise Geavanceerd

beschouwd als de nieuwe standaard voor kleine commerciële operaties, ideaal voor openbare veiligheid en brandbestrijdingsmissies.

 • Solide batterijduur
 • Hogere startsnelheid en betrouwbare vliegtijd
 • Krachtige modules
 • Opgewaardeerde thermische beeldvorming
 • 48MP visuele camera
 • RTK-module en verbeterde waypoint-missies

Matrice 300 Rtk

Top-of-the-line, weerbestendige industriële drone ontworpen voor zowel reguliere als zware inspecties, nachtelijke zoek- en reddingsacties, noodblusacties en onderzoek in afgelegen en risicogebieden zoals kliffen, vulkanen en offshore-platforms.

 • Omgekeerde propellers
 • Noodlanding met drie propellers
 • Zes richting dual vision sensoren
 • 2 TB60-batterijen
 • Verbeterde veiligheids- en redundantiefuncties
 • 3 laadvermogen
 • Nieuwe OcuSync
 • Intuïtieve primaire vluchtweergave
 • Dubbele bedieningsmodus

Mavic 2 Enterprise-SerieEen compacte industriële drone om je droneprogramma mee te starten en dat kan eenvoudig te implementeren in verschillende scenario’s, namelijk: zoek- en reddingsacties, brandbestrijding, wetshandhaving, noodhulp, powerline, zendmasten en bruginspecties.

 • Zichtbare en thermische beelden
 • Zoomcamera
 • Tweevoudige camera
 • OcuSync 2.0
 • Modulaire accessoires
 • Wachtwoord beveiliging
 • DJI Airsense
 • Verbeterde vluchtautonomie

P4 MultispectraalEen uiterst nauwkeurige drone met geïntegreerd multispectraal beeldvormingssysteem voornamelijk gebouwd voor landbouwmissies, milieumonitoring, beoordeling van de gezondheid van gewassen en vegetatiebeheer.

 • Multispectraal beeldvormingssysteem
 • Spectrale zonlichtsensor om zonnestraling vast te leggen
 • RGB- en NDVI-feeds
 • Nauwkeurige metingen op centimeterniveau
 • Compatibiliteit met D-RTK 2 mobiel station en NTRIP

Phantom 4 RtkDe meest compacte drone voor nauwkeurige kaarten op lage hoogte, is de Phantom 4 RTK gebouwd voor landmeters als een stap voorwaarts van de Phantom 4 Pro, met een geïntegreerde RTK-module die tijd bespaart in het veld en met nabewerking.

 • Verbeterde nauwkeurigheid met RTK-module
 • Positioneringssysteem op centimeterniveau
 • GS RTK-app
 • Nieuw TimeSync-systeem
 • Nauwkeurige beeldvorming met 1-inch, 20 megapixel CMOS-sensor
 • OcuSync
 • D-RTK 2 mobiel GNSS-station met hoge precisie

Matrice 600 ProBeschouwd als een van de beste drones voor de landmeetkunde, de Matrice 600 Pro is een extreem veelzijdige hexacopter met verbeterde vliegprestaties en laadvermogen dan zijn voorgangers.

 • Stofdichte aandrijfsystemen en koelmotoren
 • Verlengde vliegtijd en een langeafstandstransmissie van 5 km
 • HD-livestreaming met Lightbridge 2
 • PSDK-integratie
 • Geïntegreerd D-RTK GSS-systeem
 • SDK-ontwikkeling openen
 • Compatibel met de meeste payloads van Zenmuse en sommige payloads van derden, zoals LiDAR en multispectrale camera’s

Solliciteren naar DJI’s Gekwalificeerd Entiteiten Programma (QEP) en sta uw overheid en openbare veiligheidsorganisatie toe om uw hoogte- en geo-fencingbeperkingen voor een langere periode te ontgrendelen.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Programma Voor Gekwalificeerde Entiteiten Dji

Upgrade naar Enterprise op basis van uw branche


Inspectie

Upgrade Uw Dji-Vloot Voor Inspectie

Landmeten en in kaart brengen

Upgrade Uw Dji-Vloot Voor Landmeten En In Kaart Brengen

Publieke veiligheid

Upgrade Uw Dji-Vloot Voor Openbare Veiligheid

Succesverhalen van DJI’s Enterprise-klanten

Voor de meeste DJI-klanten is “upgraden” van drones voor consumenten naar enterprise-drones letterlijk vertaald als: vlootuitbreiding — dat wil zeggen, de toevoeging van bedrijfsapparatuur die gewoon niet beschikbaar was voordat ze op de markt kwamen.

De sector openbare veiligheid heeft een snelle uitbreiding van zijn drone-programma gezien als gevolg van: succesvolle verhalen waarin de technologie het verschil heeft gemaakt op het gebied van efficiëntie. In de zaak van de Kroatische Bergreddingsdiensten, voegde het team een ​​Matrice 200 toe voor complexe operaties en, meer recentelijk, een aantal Mavic 2 Enterprise Dual, waarbij ze ervoor kozen hun oudere Phantom 3 en 4 te behouden voor trainingsdoeleinden.

Vergelijkbaar, de Devon & Cornwall en de politie van Dorset in het VK hebben hun drone-programma uitgebreid en bijgevolg zijn drone-vloot met de Matrice 300 RTK en Mavic 2 Enterprise Series, naast Phantom- en Mavic Pro-oplossingen die ook worden gehouden om nieuwe piloten op te leiden.

De overstap van drones voor consumenten naar enterprise-drones is niet altijd gemakkelijk als we kijken naar de investering die in het begin is gedaan. Maar of het nu gaat om verbeterde nauwkeurigheid, langere vliegtijd of de vele nuttige ladingen die beschikbaar zijn voor alle specifieke gebruikssituaties, het zijn de verbazingwekkende sprongen van drone-technologie om een ​​nieuwe oplossing voor uw bedrijf in te luiden.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken