Drone Review: Aovo Wolvy Pro

Als je al een tijdje overweegt om een ​​van deze beste drones voor slimme camera’s onder de $ 300 te kopen. Dan ben je hier aan het juiste adres, want in mijn Aovo Wolvy Pro GPS drone review ga ik alles delen wat je moet weten over deze volgende generatie vliegende cameragadget.

Er zijn tal van drones om uit te kiezen, zoals de zeer populaire Holy Stone HS720E tot Mavic Mini, een camera-drone die is ontworpen voor beginners en nieuwe piloten op afstand. De Aovo Wovly Pro-drone wordt geleverd met veel functies, waaronder een zeer stevig lichaamsframe dat hem tot een van de meest duurzame en crashbestendige voor beginners maakt.

Niet alleen de Aovo GPS-drone is een geweldig uitziende quadcopter, hij is ook gemonteerd met een behoorlijk krachtige camera voor het maken van foto’s en het opnemen van video’s. Dus, als je een beginner bent en wilt leren vliegen met een slimme camera-drone. Blijf dan bij ons om erachter te komen of je de Aovo GPS-drone moet kopen. Laten we zonder verder oponthoud de propellers nu aan het draaien krijgen.

Aovo Wolvy Pro Drone: Inhoud van de verpakking

Voordat je een gloednieuwe cameradrone koopt, moet je weten wat er in het pakket zit. Soms moet je een microSD-kaart en een extra batterij kopen om een ​​complete vliegervaring te krijgen. De Aovo Wolvy Pro-drone wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te beginnen met vliegen. Maar ik raad aan om een ​​microSD-kaart van 64 GB aan te schaffen die bij deze drone past als je er foto’s en video’s rechtstreeks op wilt kunnen opslaan dan op je smartphone.

Aovo Gps Drone-Pakket

In het pakket kunt u de volgende items verwachten:

 • 1 x AOVO Wovly Pro-drone
 • 1 x 11.4V 2500mAH-batterijen
 • 1 x draagtas
 • 1 x zender
 • 1 x Gebruikershandleiding
 • 1 x USB-kabel
 • 1 x schroevendraaier
 • 4 x extra propellerbladen

Aovo Wolvy Pro Drone: ontwerp- en bouwkwaliteit

Mijn eerste indruk met deze slimme camera-drone is hoe duurzaam en stevig hij is. Het is duidelijk dat de dronefabrikant die deze cameradrone maakt veel moeite heeft gedaan om een ​​crashbestendige quadcopter te bouwen die absoluut beginnersvriendelijk is. Elke motorarm is uitgerust met borstelloze motoren die geen wrijving genereren, waardoor de drone een hogere omwenteling per minuut kan bereiken voor de beste vliegprestaties.

Aovo Wolvy Pro Drone Review

De batterij die zich aan de bovenkant van de achterkant bevindt, biedt tot 30 minuten vliegtijd. Over het algemeen gaan drones in deze prijsklasse meestal 20 tot 24 minuten mee. Maar omdat de Aovo Wolvy Pro GPS-drone een vliegtijd van 30 minuten op een enkele batterij heeft, is hij voorsprong op rivalen als Potensic Dreamer en Ruko U11-drone. Voor beginners zou een enkele batterij voldoende moeten zijn, maar voor meer gevorderde piloten op afstand is het .€

Tags:

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken