DJI Mavic 3 is nu bijgewerkt met meer functies dan ooit!

<

div class=”td-post-content tagdiv-type”>
De firmware van DJI Mavic 3 is geüpdatet op 24 januari 2022, wat een grote boost geeft aan zowel de cameraprestaties als de gebruikerservaring. Panorama levert duidelijkere beelden, ActiveTrack 5.0 ondersteunt nu zoom en MasterShots en QuickShots zijn nu beschikbaar! DJI heeft ook de gegevensoverdracht en RTH-prestaties geoptimaliseerd op basis van gebruikersenquêtes om je te helpen je creativiteit volledig de vrije loop te laten, waar en wanneer je ook vliegt.


DJI Mavic 3: Krachtigere beeldvorming voor filmische beelden

Panorama, ActiveTrack 5.0 en MasterShots worden nu ondersteund, wat meer creatieve opties oplevert met krachtigere functies. Klaar om je luchtopnames echt te laten opvallen?

Scherper panorama

Mavic 3 ondersteunt nu panorama! Groothoek, 180° en Sphere – drie panoramamodi bieden meer creatieve mogelijkheden met hogere resoluties. Vraagt ​​u zich af hoe u een hoogtepunt kiest als het hele uitzicht adembenemend is? Kies niet! Heb het allemaal met panorama.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates-Panorama

QuickShots zijn er

Met deze update zijn ook QuickShots beschikbaar. Met één tik voert Mavic 3 automatisch professionele camerabewegingen uit zoals Dronie, Helix, Rocket, Circle en Asteroid om verbluffende beelden te leveren. Schiet als een pro, zelfs als het je eerste keer is dat je vliegt.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates-Quickshot

Precisie-opnamen met digitale zoom

“Alleen de modus Verkennen ondersteunt zoom, maar het is te ingewikkeld en niet duidelijk genoeg.”

Raad eens? Updates voor Mavic 3 kunnen daar nu voor zorgen. Mavic 3 ondersteunt nu 2x digitale zoom in de normale videomodus. Fotograferen wordt efficiënter, waardoor nog meer creatieve mogelijkheden worden ontgrendeld.

ActiveTrack 5.0 – niet alleen voor tracking

Niet tevreden over de automatische werking van ActiveTrack 5.0? Nu kunt u genieten van nog meer creatieve vrijheid. ActiveTrack 5.0 ondersteunt 1x tot 2x handmatige zoom tijdens video-opname. Schakel zoom in bij het volgen van uw onderwerp om uw opnamen een dynamischer gevoel te geven.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates-Activetrack 5.0

ActiveTrack 5.0 ondersteunt ook het D-Log-kleurprofiel om tot 1 miljard kleuren vast te leggen, waarbij meer details behouden blijven voor meer flexibiliteit bij de postproductie. Van gradiëntzonsondergangen tot lichtveranderingen van dag naar nacht, het landschap kan worden vastgelegd met ultrarijke kleurdetails.

Bijgewerkte MasterShots maakt je een meester

MasterShots ondersteunen 4K/60fps video-opname om werkelijk ongeëvenaarde luchtopnames vast te leggen. De update ondersteunt bovendien handmatige belichtingsaanpassing. Fine-tuning plus professionele camerabewegingen brengen je creaties naar een geheel nieuw niveau.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates-Mastershots

Hyperlapse voor verbluffende beelden

Hyperlapse-video’s worden gemaakt door talloze foto’s te maken en te combineren, maar deze foto’s worden vaak bijgesneden om trillingen en trillingen in de uiteindelijke videoclip te verminderen. Met deze update heeft DJI de bijsnijdmarges verkleind van 20% naar 10%, waardoor de uiteindelijke grootte en het gezichtsveld zijn vergroot om nog beter beeldmateriaal te leveren.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates-Hyperlapse

Daarnaast heeft Mavic 3 deze upgrades voor beeldprestaties:

Burst-opnamen zijn toegevoegd.

D-Log kleurhulp is toegevoegd.

Scherpere beelden van de telelens bij het maken van foto’s met een hoge vergroting.


DJI Mavic 3: Verbeterde ervaring

Mavic 3 ondersteunt nu QuickTransfer, USB-modus en verbeterde RTH-instellingen voor een meer zorgeloze en plezierige vliegervaring.

Inhoud van hoge kwaliteit overgedragen met een enkele tik

Mavic 3 ondersteunt nu QuickTransfer! Met Wi-Fi 6 kunnen downloadsnelheden oplopen tot 80 MB/s. Een 4K-video van 1 GB kan in slechts 30 seconden worden overgedragen.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates - Snelle Overdracht

USB-modus voor energiebesparende overdrachten

Mavic 3 Cine ondersteunt de USB-modus voor gegevensoverdracht, waardoor er meer batterij wordt bespaard voor meer creatie. Start gewoon het SSD-systeem en het vliegtuig zal gegevens overbrengen in de modus voor laag energieverbruik. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uitschakelen tijdens gegevensoverdracht of meerdere keren moeten proberen.

Dji Mavic 3 Cine Firmware-Updates-Usb-Modus

RTH is helemaal aan jou

Mavic 3 ondersteunt nu RTH-padinstelling. U kunt het vliegtuig automatisch laten terugkeren of de RTH-hoogte handmatig instellen. Automatische RTH is efficiënt en handig, en handmatige instelling van RTH verbetert de vliegveiligheid door het vliegtuig naar de hoogte te laten vliegen die u boven het startpunt hebt ingesteld en vervolgens te landen om obstakels te vermijden. Meer efficiëntie voor een veiligere vlucht ligt nu in uw handen.

Dji Mavic 3 Firmware-Updates-Rth

Mavic 3 heeft ook deze upgrades voor de vliegervaring:

DJI RC Pro ondersteunt HD-uitvoer via HDMI.

Ondersteuning toegevoegd voor DJI RC Pro om video te cachen en originele video’s te downloaden naar een externe SD-kaart.

DJI RC Pro is nu compatibel met DJI Air 2S.

Andere bekende problemen opgelost.


DJI Mavic 3: Hoe kan ik de firmware updaten?

Werk de firmware van Mavic 3 bij om alle bovengenoemde functies te gebruiken! Bekijk deze instructievideo voor meer informatie over firmware-updates en gerelateerde informatie.

Werk bij naar de nieuwste firmware om uitgebreide en handige functies van Mavic 3 te ervaren en meer creatieve opties te ontgrendelen!


Opmerkingen:

 1. Gebruik de DJI Fly-app V1.5.8 of de nieuwste versie om nieuw toegevoegde functies te ontgrendelen.
 2. De USB-modusschakelaar wordt gereset na het updaten van de firmware. Controleer de instellingen in de DJI Fly-app na de update.
 3. Als de update mislukt, start u de drone en de DJI Fly-app of DJI Assistant 2 (Consumer Drone Series) opnieuw op en probeert u de update opnieuw.

<

h3>

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken