Osmo Action Filmmaking Tips

Osmo Action is de ultieme tool voor het maken van films dat makers in staat stelt push de grenzen van creativiteitVandaag zullen we nemen u door creatieve Osmo Action tips geïnspireerd door Josh Yeo, oprichter van Make.Art.Now Van unieke opnamehoeken tot meeslepende cinematografie, wij‘opnieuw het overtreden van de regels van traditioneel filmmaking op zoek naar geweldige inhoud!

Osmo Action is niet zomaar een actiecamera. Het is een krachtpatser voor het maken van films die een hele wereld van meeslepende cinematografie in handen geeft. Vanwege zijn draagbaarheid en duurzaamheid kan Osmo Action filmen vanuit speciale hoeken en van binnenuit kleine objecten, wat niet mogelijk is met een standaardcamera. Van je koffiekopje tot je keukenblad, de enige beperking voor het maken van films is je fantasie. Laten we de actie beginnen met onze beste tips voor het filmen van filmische scènes met Osmo Action!

Wees creatief met huishoudelijke voorwerpen

Gebruik Osmo Action om een ​​interessant perspectief aan uw inhoud toe te voegen door deze in verschillende huishoudelijke voorwerpen te plaatsen. Hier zijn een paar ideeën om u op weg te helpen:

Koffiekop

Voor de perfecte mix van creativiteit plaats je Osmo Action met de afbeelding naar boven in een koffiekopje om een ​​interessant shot te krijgen.

Osmo Action: Koffiekopje

Osmo Action: Coffee Shot

Dozen

Er is geen geheimenkamer als het gaat om creatief filmmaken. De sleutel tot het ontsluiten van een wereld van magische beelden is het transformeren van alledaagse voorwerpen. Probeer Osmo Action in verschillende dozen of containers te plaatsen die je in huis hebt.

Osmo Action: Box

Koelkast

Laten we eerlijk zijn – de koelkastfoto is talloze keren gerepliceerd door andere filmmakers. Dus, hoe kunnen we deze klassieke foto maken en nog beter maken? Gebruik Osmo Action-accessoires om Osmo Action op een object te monteren dat je uit de koelkast kunt trekken.

Osmo Action: Mount

Osmo Action: Koelkast

Keukenladen

Wanneer een deur sluit, gaat een andere open. Fotograferen met Osmo Action in plaats van een gewone camera geeft je tal van opties voor het maken van dynamische overgangsopnamen in krappe ruimtes. Volg de beweging wanneer je een la opent om een ​​filmische opname toe te voegen aan je binnenfilm.

Osmo Action: Draw

Fornuis

Laten we het vuur een beetje hoger zetten met ons volgende creatieve idee. Plaats Osmo Action op je fornuis en schuif er een koekenpan of steelpan overheen voor een meeslepende opname.

Osmo Action: Kitchen

Osmo Action: Fornuis

Kasten

Inhoud van de bovenste plank is altijd binnen handbereik met Osmo Action. Plaats uw Osmo Action op verschillende plaatsen in uw huis om nieuwe perspectieven in uw beeldmateriaal te ontwikkelen.

Osmo Action: Kast

F.rying Pan

Om wat flair aan je verhalende verhaal toe te voegen, plaats je Osmo Action in een koude koekenpan en doe je alsof je kookt.

Osmo Action: Koekenpan

Indoor rekwisieten

Kijk om je heen en gebruik verschillende objecten en rekwisieten in je beeldmateriaal om onorthodoxe filmische shots te maken. Stop Osmo Action niet in elektrische apparaten; Bekijk de video van Josh aan het einde van dit artikel om te zien hoe hij rekwisieten gebruikt om deze opnamen veilig te maken.

Osmo Action: Broodrooster Prop


Osmo-actiefuncties en -instellingen

Nu je een paar items hebt gevonden om mee te fotograferen, laten we eens kijken naar alle Osmo Action-instellingen en -functies waarvan je kunt profiteren.

Waterbestendig

Osmo Action is waterdicht tot een diepte van 11 meter, wat betekent dat je nog dieper kunt duiken voor creatieve binneninhoud. De waterdichte afdichting en hydrofobe coating op het touchscreen aan de achterkant maken het gemakkelijk om unieke foto’s te maken.

Osmo-Actie: Waterdicht

Slowmotion

Schakel slow motion in om adembenemende details vast te leggen met 1080p / 240 fps. Dit is een geweldige functie om elke actie in uw opnamen te benadrukken.

Osmo-Actie: Slow Motion

Dubbele schermen

Osmo Action heeft ook levendige dubbele schermen die u kunt gebruiken om leuke selfie-opnames te maken met een perfecte kadrering voor uw binnenfilm.

Osmo Action: Front Screen

RockSteady

Ga nog een stap verder met het maken van films door RockSteady in te schakelen en soepele stabilisatie toe te voegen aan dynamische opnamen.

Osmo-Actie: Rocksteady

Timelapse

Een creatieve timelapse is een uitstekende manier om tijd en beweging samen te vatten tot een spannend segment voor je binnenfilm. Selecteer gewoon uw opnametijd, intervallen en druk op de opnameknop.

Osmo-Actie: Timelapse

Dewarp

Houd Dewarp ingeschakeld om u de volledige sensor te geven tijdens het fotograferen en om fish-eye-achtige opnamen te verwijderen.

Osmo-Actie: Dewarp

Stem Controle

Geniet van het leven in de regisseursstoel. Stembesturing is een geweldige functie voor het maken van filmische films binnenshuis, omdat je hiermee controle hebt over het opnemen van video, het maken van foto’s en het bedienen van het apparaat.

Momentopname

Creatief filmmaken gaat over nadenken. Druk op de ontspanknop om Osmo Action in te schakelen en start de opname binnen twee seconden.


DJI Mimo

Als je dat nog niet hebt gedaan, download de DJI Mimo-app op uw smartphone, wat u een alles-in-één oplossing biedt om uw opnamen binnen enkele seconden te bewerken, bekijken en delen.

Dji Mimo


Osmo-actie-accessoires

Bekijk voordat je aan je filmavontuur binnenshuis begint deze Osmo Action-accessoires die je zullen helpen je creativiteit de vrije loop te laten. De ND-filterset is geweldig om te filmen in verschillende lichtomstandigheden, en de montagekit geeft je meer creatieve mogelijkheden. Wat uw opnamevereisten ook zijn, met Osmo Action-accessoires kunt u uw filmmaken naar een hoger niveau tillen.

Osmo Action-Montagekit


Osmo Action: Cinematic Filmmaking

Osmo Action is een extreem duurzame actiecamera die de grenzen van creatief filmen verlegt. Haal vandaag nog een Osmo-actie op en ontketen een wereld van meeslepende cinematografie!

Koop nu

</p>&lt;/p&gt;
&lt;p&gt;&amp;lt;/p&amp;gt;&lt;br /&gt;
&amp;lt;p&amp;gt;&amp;amp;lt;/p&amp;amp;gt;&amp;lt;br /&amp;gt;&lt;br /&gt;
&amp;amp;lt;p&amp;amp;gt;

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken