Top 9 kenmerken van de Matrice 300 RTK

Hier is het. Dit is het. DJI’s nieuwste, nieuwste en beste: de Matrice 300 RTK.

We hebben feedback ontvangen van degenen die onze drones het beste kennen: de eerstehulpverleners, inspecteurs en landmeters, en hebben hun ideeën verwerkt om van de M300 RTK de tool te maken die ze nodig hebben en verdienen om de klus te klaren.

Omdat de M300 RTK zoveel nieuws op tafel brengt, hebben we besloten om de zaken te vereenvoudigen en een overzicht te geven van de top 9 meest opwindende functies van de Matrice 300 RTK:

1) Ontwerp vernieuwd voor veiligheid en prestaties

Na het uitpakken uit de harde reiskoffer en het monteren van de inklapbare armen, zul je merken dat de steunen en rotors van de M300 RTK naar beneden gericht zijn. Het lichaam van de M300 RTK, en dus het zwaartepunt, bevindt zich boven het vlak van de propellers, wat een ongekende wendbaarheid, acceleratie en manoeuvreerbaarheid mogelijk maakt, zelfs bij harde wind en barre omstandigheden. Het ontwerp van de omgekeerde propeller van de M300 RTK heft zijn lichaam boven de armen en steunen, waardoor de zesrichtingssensoren voor het vermijden van obstakels van dit platform een ​​duidelijk, onbelemmerd zichtbereik hebben. Bovendien, voor scenario’s wanneer uitgerust met een noodparachute, zullen de steunen van de M300 RTK de ingezette parachute niet snijden of hinderen, waardoor dit platform een ​​nieuwe standaard voor veiligheid wordt.

2) Vermijden van botsingen van de volgende generatie

De M300 RTK is het veiligste droneplatform van DJI tot nu toe. Met zes richtings dubbele visuele sensoren en dubbele Time-of-Flight (TOF) sensoren, en een instelbaar detectiebereik van 1 tot 40 m, kunnen piloten met vertrouwen en gemoedsrust vliegen. Deze sensoren zijn zelfs effectief bij weinig licht wanneer de boven- en onderverlichting automatisch worden ingeschakeld. Een aanstaande extra Circular Scanning Millimeter-Wave (CSM) Radar kan worden gemonteerd om de zes botsingsdetectiesensoren uit te breiden. Met de M300 RTK kunnen piloten de veiligheid handhaven terwijl ze dicht bij hun doelen vliegen, zodat ze gegevens met de hoogste definitie kunnen vastleggen.

3) Je kunt heel snel stijgen (en dalen)

Deze drone is snel. De M300 RTK heeft een nieuw ontwerp voor prestaties en biedt stijgsnelheden van >5 m/s, daalsnelheden van >3 m/s en horizontale snelheden van meer dan >23 m/s (51 mph). Piloten kunnen nu sneller dan ooit tevoren hun doelen inzetten en bereiken. Zodra de gegevens zijn verzameld of het tijd is om naar huis terug te keren, in plaats van verticaal af te dalen boven uw thuispunt, biedt de M300 RTK nu een horizontale hellingsafdaling met 6 m/s. Dit zorgt niet alleen voor een drastische vermindering van de tijd die u besteedt aan het wachten op uw drone om te landen, maar het bespaart ook batterijvermogen en verhoogt de efficiëntie.

4) Stevige batterijen

Over batterijen gesproken, de M300 RTK wordt aangedreven door twee TB60’s – DJI’s batterijen met de hoogste capaciteit tot nu toe. Dankzij twee TB60-batterijen kan de M300 RTK 45 minuten zweven met een H20-camera of 55 minuten zonder. Voor lange en veeleisende missies kun je de batterijen één voor één verwisselen en snel weer de lucht in. De M300 RTK wordt ook geleverd met een robuust en draagbaar batterijstation dat plaats biedt aan acht TB60-batterijen, twee oplaadt in ongeveer 60 minuten en vier extra batterijen voor de afstandsbediening bevat. Met slimme zelfverwarming zijn de TB60’s betrouwbaar, zelfs bij temperaturen onder het vriespunt en als in een noodsituatie de ene batterij wordt losgekoppeld, kan de andere u terug naar huis brengen.

BatterijstationBatterijstationStevige BatterijenTB60-batterijen

5) Redundantiefuncties

Veiligheid en betrouwbaarheid waren een hoeksteen van de ontwikkeling van de M300 RTK. Net als het ontwerp met dubbele batterij, wordt de M300 RTK ondersteund met een reeks redundanties om de veiligheid te garanderen in geval van schade of noodgevallen. Met duplicaten voor de meeste sensoren, waaronder een extra versnellingsmeter, barometer, IMU, RTK-antennes, is de M300 RTK de veiligste en meest betrouwbare drone van DJI tot nu toe.

Klik hieronder voor een gedetailleerd rapport over de redundantiefuncties van de Matrice 300 RTK.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>Redundante-Systemen-Rapport-Meer-Leren-Cta

6) Monteer drie payloads tegelijk

Met drievoudige gimbal-ondersteuning kan de M300 RTK tegelijkertijd twee payloads onder en één bovenop gebruiken. Voor meer flexibiliteit is er ook een Onboard SDK-poort beschikbaar om geavanceerde rekenkracht op aanvraag mogelijk te maken. Met ondersteuning voor een maximaal laadvermogen van 2,7 kg en compatibiliteit met de H20 en H20T, onze nieuwste veelzijdige hybride multisensoren, is de M300 RTK een multifunctionele heavy lifter.

Drie Nuttige Ladingen

7) Introductie van OcuSync Enterprise

De M300 RTK is het eerste platform met het nieuwste transmissiesysteem van DJI: OcuSync Enterprise. Een upgrade naar OcuSync 2.0, OcuSync Enterprise is in staat om drie routes van 1080P 30FPS downlink op 15 km naar uw afstandsbediening te verzenden. Met OcuSync Enterprise hebben piloten nu de langste en meest responsieve verbinding met hun drone en zijn ladingen. Hoewel de slimme controller van de M300 RTK slechts twee invoerfeeds tegelijk kan weergeven, kunnen piloten naadloos overschakelen tussen schermen en toegang krijgen tot bedrijfskritieke informatie.

8) Introductie van primaire vluchtweergave

De M300 RTK is het eerste platform met onze volgende generatie HUD. Geïnspireerd door burgerluchtvaartnormen, is Primary Flight Display (PFD) ontwikkeld op de DJI Pilot-app en biedt piloten een vlieginterface die intuïtiever en functioneler is dan ooit tevoren. Dit herontwerp geeft piloten toegang tot verbeterd situationeel bewustzijn binnen handbereik, waardoor missies met veiligheid en vertrouwen kunnen worden uitgevoerd.

Leer meer over Primaire vluchtweergave.

9) Twee piloten: Advanced Dual Control-modus

De M300 RTK wordt geleverd met vernieuwde dual pilot control-protocollen waarmee missies veiliger en flexibeler kunnen worden uitgevoerd. Als je met een copiloot vliegt, hebben jullie allebei gelijke toegang om vluchtbesturingsprioriteit te krijgen, waarvan de overdracht wordt gesignaleerd door een reeks pictogrammen op je DJI Smart Controller Enterprise. Twee piloten kunnen naadloos overschakelen tussen de besturing van de drone en de cardanische ophanging. Met deze opnieuw ontworpen vluchtcontroleprotocollen kan de visuele zichtlijn worden gehandhaafd van de ene piloot naar een copiloot om Beyond Visual Line of Sight-missies (BVLOS) mogelijk te maken. Een missie kan opstijgen op de locatie van de ene piloot en landen op de locatie van de tweede. Voor vliegtraining kan een leraar een lerende piloot veilig begeleiden.

Slimme Dubbele Bediening

Bedankt voor het lezen!

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over de Matrice 300 RTK. Deze top negen functies zijn slechts een voorbeeld van wat deze krachtige robot inpakt. Als u een offerte voor een M300 RTK wilt aanvragen, kunt u hier het formulier invullen en ons verkoopnetwerk zal contact met u opnemen. U kunt meer informatie over de M300 RTK vinden op de productpagina door op de afbeelding hieronder te klikken.

Wat vind jij hiervan?

   Geef een reactie

   Online drone kopen? Vergelijk drone prijzen online!
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken